En huslig man någon?

Fan så nära det var..vaknade upp kvart i tio...sträckte på mig, hann tänka..det här måste jag skriva om på bloggen..sen vaknade jag igen kvart i elva..inte så mycket att skriva om längre..

Hade en märklig dröm också..begriper inte riktigt, men jag var på Romme travbana..det var vinter med mycket snö, jag stod på ena långsidan och var någon sorts depåman åt Anja Pärsson och två till (sjukt nog har jag lyckats glömma vilka de var)..jag tror de körde vinterrally eller något liknande..när vi gick för att käka lunch öppnade Anja upp byxorna lite och pissade medan vi gick..hon pissade nästan på mig..sedan förklarade hon hur man är tvungen att lära sig pissa stående när man håller på med den här sporten..sen hade drömmen ballat ur, så helt plötsligt ska jag gå in i restaurangen..givetvis måste man gå en trappa upp..hälsar på alla kompisar, som är där av någon anledning..och kommer inte in genom dörren (belägen mitt i trappan)...jag är för bredaxlad...

Efter det har jag aktat mig för att somna..

Istället har jag monterat ihop bokhyllan jag köpte igår...måste till Ikea nästa helg också..jag ska köpa en dörr till den..insåg helt plötsligt att jag får plats med ett barskåp nu (ena hyllan får bli det)..sen har jag dammat av den gamla bokhyllan också..flyttade på lite böcker och upptäckte att jag hade fuskat en (hel) del under julstädningen...surprise?

Avslutade det hela med att dammsuga..redan minst andra gången i år..skrämmande..är det en ny Jerk vi ser? Tackar nej till utgång, går och lägger sig i tid och kliver upp tidigt (jämfört med förr då..) och faktiskt uträttar något under helgerna..jag blir nästan rädd för mig själv...tur jag har kvar min pessimistiska livssyn iaf...annars skulle jag inte ha något kvar av den gamla Jerker (förutom de 20 kilo späck du släpar runt på då?)

Nåväl, nu saknas bara att någon tjej kommenterar bloggen och talar om hur söt jag är samt att jag skriver helt underbart..så underbart att de vill kasta sig nakna i min famn (se det inte som en fantasi, se det som en uppmaning!!).

Dags att laga frukost, lunch och middag (yup jag har även effektiviserat den rutinen..idag blir det allt i ett)..dags för en nachotallrik..

Sedan innebandy..Skinn har seriepremiär..kl.19i Liljeholmshallen..jag förväntar mig att få se er där..

Kommentarer
Postat av: Elin

Värst va du var flitig då.. idag har jag dammsugit för första gången i år =)

Vad gäller drömmar ligger du fortfarande i lä i jämförelse med mina drömmar. Så du kan ju tänka dig hur mycket jag vill somna om kvällarna..

Postat av: Jerk

Jag vet..ska det hålla på såhär kommer mitt hem att vara rent i år..
Hmm..jag tror jag vill höra mer om dina drömmar..om det nu inte skrämmer mig till vakenhet förstås :)

2007-01-15 @ 09:53:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback