En positiv nyhet är iaf..

..kanske att jag vaknade 10:30 idag..bra, då är det långt kvar till tvättiden..kan jag ta det lugnt..nästa ögonblick..shit..klockan är 12..upp och stressa..tvättiden har börjat...rafsa ihop alla kläder ner i tvättstugan och sen koppla av..laga lite mat..ladda för innebandyn..

..det är iaf en god nyhet...Skinn vann sina 2 matcher ikväll..med 6-3 och 1-0..vi har nu fyra raka segrar i serien..kanske kanske tog vi över ledningen i tabellen nu..

Hur det gick för mig? Tja...jag har väl spelat bättre..gjorde 1 assist i första matchen iaf..och så ett mål också då...tog bollen på egen planhalva..sprang (ja, faktiskt) framåt..ingen gick på..avancerade ett par meter till och drog till rätt upp i krysset..målgesten? Tja..jag ramlade pladask på golvet..glömde för ett ögonblick att jag var man och inte klarar av två saker samtidigt..springa och skjuta blev för mycket..så jag tappade balansen..strandad val på plan ett tag alltså..

Andra matchen frispelade jag Martin och han satte den..så totalt blev det 1 mål och 2 assist den här gången..får vara nöjd med det..uppe i sju poäng (3 mål & 4 assist) på fyra matcher nu..

Verkar jag skrytig? Det kan du ge dig på..tänkte passa på..nu är det snart arbete och då blir det gnäll i en vecka igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback