Fight the power!!

Alla ni som önska snö...Tack som fan!! Var det någon som inte trodde det skulle bli slask på sthlms trottoarer??? Mutter mutter...

Ikväll har jag lagat mat igen...så JA, jag har nya skärsår..inte så farligt denna gång dock..bara ett litet på högertummen när jag skar till salladen...för hundra år sedan fanns det hemmafruar som gjorde sånt..jag borde nog varit född på den tiden..det var även status att vara tjock..det visade att man hade nog med mat..jag lever i fel århundrade helt enkelt..

Mer problem..efter ett samtal med dotras mor börjar jag på allvar fundera på om det inte är dags att på allvar processa om vårdnaden..den tackan röstade borgerligt!! Seriöst, va fan..nån som själv gått på soc??..det är så sjukt att jag får tunghäfta..nästan..Det fanns så mycket att säga om det att det var lika bra att hålla käft...känns onödigt att börja bråka om det också..men allvarligt...får snart börja fundera..hennes värderingar är ju fucked up!

Vaddå, jag skiter väl i andra om de skiter i mig..okej..klockren blåmoderat, men nog trodde jag att hon hade lite mer vett i huvudet..iofs...hon hade sex med mig...påstod också att hon var kär i mig..så jag borde kanske förstått..tagit ifrån henne dotra från första början..det här flickebarnet skall uppfostras till att bli en ultrafeminstisk socialist! Du är inte i stånd att lära henne allt om kampen...

Så borde jag sagt...och flyttat in i ett kollektiv där kvinnor inte rakar sig (hade nog hjälpt min sexuella frustration också..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback