Ge mig pengar så får du kärlek..

Aaah så skönt att få vakna upp utvilad för en gångs skull..snabb titt ut..ser kallt ut..hmm det är ljust ute redan..kollar på klockan..visar 10...eeh...det är väl inte lördag idag??

FAAAAAAAAAAAAANNN!!!! Försovit mig igen..och en sån där rejäl försening..vad är det frågan om?? Varför tyckte kroppen att jag behövde sova nio timmar inatt?? Hur mycket skit ska jag behöva ta när jag kommer till jobbet?

Frågor frågor...dök in lite fint vid kvart över elva..köpte sallad på vägen blev en lunch vid skrivbordet idag..och stress..fy fan för stress..den blir ju inte mindre av att jag är så förbannat sen...jag trodde det skulle gå bra den här gången..jag är ju för fan inte ens deprimerad..ska det då vara så svårt att ta sig upp ur sängen?

Var lite orolig att jag missat ett möte kl.10 också..som tur var så är det mötet nästa vecka..pust..

Så, nu är jag säkerligen inne i den onda spiralen igen..den då dygnet förskjuts..för jag måste jobba igen tiden..idag blev den kvart i åtta innan jag gick hem..då blir middagen sen..sen kollar jag bloggar, skriver själv..det blir sent..somnar sent..vaknar sent..kul i jul..

Alla dessa problem skulle jag slippa om jag blev mångmiljonär..men gud är uppenbarligen kvinna..eller gårdare..

Behövde inte ta så mycket skit iaf..eller åtminstone inte up front..borde vara en del skitsnackande..vet inte, man får koppla på turbo-charmen såna här dagar...kanske jag kommer undan...

Ny dag imorgon..får vi se om jag kan slå kvart över elva..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback