I have no idea, why I'm 32 and single..

Hemma idag också..läste lite jobbmail iaf...så nu kommer ångesten krypande..börjar inse hur mycket jobb jag har att göra denna vecka..blir en sen fredag igen skulle jag tro...kul..istället för det klassiska 14:00 har den blivit efter 17 varje fredag hittills i år..det är i princip jag och chefen (ibland) som är kvar på jobbet..varje dag säger jag hej till städerskan..kul liv..

Kul iaf att jag tränar som jag ska...

I övrigt..inget...inget roligt...inget spännande...välkommen in i den tråkiga världen jag lever i...det är lite mer än två veckor kvar till dotra kommer upp hit...fram till dess ska jag tråka som fan..träna och jobba..jobba och träna..hur jag ska stå ut är för mig omöjligt att ta in..

Dotra två helger på raken, sedan tillbaks till det tråkiga..träna, jobba, träna och jobba...måste hålla i det nu..klarar jag inte av det den här gången klarar jag aldrig av det..i och med dotras flytt till Ålahuvudland så har ju mina varannanhelgpappadagar tagit slut..alltså mer tid för mig själv..mer tid för att träna..så därför..klarar jag det inte nu, klarar jag det aldrig..inget som stör rytmen i träningen...


Barbarella var för övrigt lysande underhållning..ungefär så naket som väntat, men så mycket roligare än jag trodde den skulle vara..

Nu så, nykter fram till påsk och i snitt 4ggr träning i veckan..om inte det ger resultat skiter jag i det och lägger mina pengar på chips, öl och godis istället för gymkort..blir lite roligare också...fram till hjärtinfarkten..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback