Magiskt & Tragiskt..

Bakis och skakis...eller kanske inte direkt, men vaknade upp med en rejäl huvudvärk..efter en dusch och slalomtävling på tv bestämde jag mig för att frisk luft would do the trick..

Så ut i friska luften..till busshållplatsen, tog 4:ans buss till Zinken (vaddå? trodde ni jag skulle gå ända dit? Jag var bakis, inte slut i huvudet..) och Bajens souvenirbutik, inhandla Bajen vs Gnaget 2x2-0 och årsdvd:n för 2006..tänkte det var perfekt för en lördag..

Bussen tillbaks..handlade lite på Ica..tvättmedel, mjölk och chips (jag är ett vandrande flottpaket)..Lasagne hos Agnes och sen tvn...tänkte köpa pizza till middag..drog i mig chipspåsen istället..

Ringde dotras mor..dotra kommer sent på fredagen om några veckor..jag som tänkt vi skulle gå på hovet den kvällen, Bajen spelar mot Oskarshamn eller något sådant...nu får vi hitta på något annat istället..

Ja..späännande lördag som sagt..inspirationen är nere på noll..

Imorgon är det iaf innebandy igen Skinn ska försöka ta över förstaplatsen i serien..be there..Liljeholmen klockan..nånting..kommer inte ihåg det just nu..

Nu ska jag fan slå på årsdvd:n...har inte riktigt kommit dit än..

Kommentarer
Postat av: Vargakvinnan

huvudvärk är inte grejen.. hoppas inspirationen har ökat en aning vid det här laget.. du är utmanad av mig förresten!

Postat av: Jerk

jodå..har sett det..ska ta tag i det senare ikväll (tror jag) :)

2007-01-28 @ 19:48:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback