Mobbing och uppskattning..

Fan..magen var såpass mycket bättre att jag inte hade någon ursäkt ikväll...blev ett spinningpass alltså..nya vader att förälska sig i...blev ganska störd över att jag var pissnödig hela passet dock..drack inte så mycket vatten under den timmen...så det var sådär...jag var där iaf...mitt nya liv håller än (var snälla och ignorera att jag dragit i mig ett halv kilo godis på två kvällar nu..)..

Strategidagen var väl ungefär som väntar..floskler staplade på varandra..årets modeord är "I take ownership" följ av underrubriken " I see it, I own it & I do it"...lite som strategin på krogen alltså..eller mer som strategin borde vara kanske..min är mer jag hänger i baren och ser om någon stöter på mig..

Fick prata lite med nye säljaren innan det drog igång på riktigt..han sa "Jag har hört att det är dig man ska vända sig till för att få saker gjorda"...eeh nja...nu vet jag inte riktigt om du har förstått det hela rätt..jag är ju arbetsskygg...

Sen var det lite info från han som slutar..jag och två från innesälj..var vi hittar priser odyl..vem vi ska tala med i Schweiz och blablabla..lite skitsnackande på slutet...då kommer det igen..blir det problem fråga Jerker innan ni går till den nye säljaren..han kan ju..

The soon to be fd säljare (och även min tidigare chef..för ett par år sedan..) drog det ett varv till..fan han ser så ointresserad ut, men allt man säger stannar där i huvudet (jo, han talade om mig..)..som under strategidagen tidigare..han försökte ta ett kort där jag som vanligt halvlåg i stolen med nästan slutna ögon..tittade upp precis i tid så att jag nästan ser alert ut...eller ja, så alert man kan se ut när man halvligger i en stol..

Nåja, efter sagt det några gånger..vet fortfarande inte om de gav mig komplimanger eller retade mig..avslutade vi mötet..

KAM kom tillbaks från något möte..frågade hur det gick med en artikel jag skulle lägga upp tidigare under dagen..order från kund, som ska gå på torsdag..

Svarade: I saw it, I owned it & I did it..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback