Ska det vara så svårt att få lite sympati??

Jodå, handen blir väl lite bättre för varje dag (jag vet att ni är oroliga, men inte vill tränga er på under min rehabilitering)...såret på tummen är så gott som läkt..fingrarna på högerhanden går det trögare med..ska testa att skippa plåster lite nu..brukar gå snabbare då..

Måste vara bra på söndag...då är det seriepremiär...yup Sveriges sämsta korplag Skinn (previously known as Dålä IBK) ska ut och sprida skratt bland motståndarlagen igen..välkommen till en skrattfest ute i Liljeholmen..

Det enda som är lite oroande är att känseln har försvunnit mellan nageln och skärsåret på långfingret..alltså inte runtom men just på den sidan av fingret..märkte det häromdagen..hmm skumt..känns som om jag fått bedövning här..I wonder why..fast det ordnar sig väl..

Fan, då måste jag väl byta namn på bloggen egentligen? till Skinn? så jobbigt då..ok..adressen kan väl vara samma..men headern måste ändras..

Hmm..med tanke på att bloggen startades (under vapenhot av Kenny) pga korplaget handlar den här bloggen ovanligt lite om innebandy...fast eftersom jag är världens bästa utvikare (längsta iaf) så kanske jag kommer tillbaks till ämnet i juni någon gång och har därmed gjort världens längsta utvikning..ring Guiness..får vi se om jag klarar det..

Förresten..förrätten igår var ljuvligt..jag drack rödvin!! och förlorade i dart...fadst de andra fuskade säkert..

Nu är det dags för lite synd..

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Skönt att höra att man inte är ensam! haha. ey, du har inte kommenterat på länge, jag trodde nästan att jag hade förlorat en läsare!

Postat av: Louise

Som dotter till försäkringsman måste jag råda dig att gå till doktorn och få skadan "dokumenterad" om det nu är så att du tappat känsel. Kan nämligen finnas lite cash att hämta från fösäkringsbolaget i så fall, och det är ju aldrig fel?

2007-01-12 @ 15:23:52
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Jerk

Louise: jo jag vet..jag fick ut 10000 för min fotled för några år sedan och då skickade jag inte ens in bild på mitt "generande ärr" :)..är det inte bättre nästa vecka får jag väl anstränga mig lite och gå till doktorn..

2007-01-12 @ 19:57:20
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback