Sunday, bloody Sunday

Tack till alla (1!!) som brytt sig om mig och mina sargade fingrar..det är lite bättre idag, men det känns inte som om det har läkt ihop riktigt än..så fort jag rör lite på de två fingrarna på högerhanden stramar det..men tummen på vänsterhanden är nog lugn..

Nåväl, jag har fått ägna mig lite åt självömkan idag iaf...nog för att jag ser det komiska i då blodet sprutar (tro mig jag smålog mest hela tiden när jag försökte stoppa blodflödet), men det känns som om jag alltid hittar på något för att slippa bli ett bättre jag..var väl jävligt onödigt detta?? Nu blev det inget laga mat i helgen och ingen träning imorgon..

Sopa-Jerk..

Vad jag gjort för att förtjäna detta vet jag inte..men men..ska man se något positivt så vet jag nu hur det är att skära sig själv (klart olämpligt och dåligt skämt, hade den här bloggaren haft någon som helst självkritik hade han givetvis tagit bort den kommentaren)..

Well, well...om en timme är det amerikansk fotboll på tv:n..hoppas det kan hjälpa mig att somna..eftersom jag givetvis väne dygnet idag igen..klev upp kl.15...hopplös..min dygnsrytm är rent bedrövlig...jag borde bo på en ö i Atlanten någonstans..

Nu,,

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Blue

*asg* sorry men jag kunde inte låta bli att skratta lite.

Vi kanske skulle slå ihop oss om den där ön?? Jag har också taskig dygnsrytm.

Jag kollade in lite snabbt för att se om du börjat på listan....

Postat av: Jerk

Listan klar nu..seriöst..det är rätt att skratta..jag gjorde det lite igår också..kanske det nya jag..istället för att gräva ner mig skrattar jag åt det? Nåväl..det är inte lika kul idag..

2007-01-07 @ 22:17:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback