Uppe tidigt och gjort något vettigt..orolig för mig själv..

Vilken lördag!!

Jerker vaknar upp kvart i nio och kliver upp..när hände det senast? Inte nog med det..jag tog mig ut till IKEA också...

Väl där får jag väl erkänna att jag inte är den snabbaste shopparen...först går jag igenom hela IKEA för att se vad jag vill ha..sen hämtar jag upp en sån där gul påse och plockar den full..blir ett par timmar...och då har jag ändå varit ute på internet och kollat vad jag vill ha innan, men sedan ska man se och ta på det också..tungt...

Värst är väl ändå att jag saknar bil...idag köpte jag så pass lite att jag tyckte jag gott kunde ta det på bussen och tuben..jag menar vad vägde bokhyllan? 21 kg..inget för en karl som mig (nänä, väldigt manlig shopping du gjorde också..förutom att du tog 2-3 timmar på dig, vad köpte du? en massa köksgrejer..manligt manligt..)...

Nyss på femman var det AFV..de visade hur folk berättade för sina föräldrar att de skulle få barnbarn..småkul att se deras reaktioner..och kanske bättre än hur jag skötte det..
Den årliga familjefyllemiddagen på Malungs marknad var det..hade en kompis från Kramfors med mig också..det sista han sa innan vi for till föräldrarna var: Du säger det fan inte nu!! Ja, tjena...en bit in i middagen och med ganska hög promille diskuterade vi rondellen som skulle byggas (jag var för två körfält, storebror tyckte det var meningslöst med rondell eftersom Malungsbor ändå inte kan köra i en sådan)..helt plötsligt vänder jag mig till mor och far och säger förresten ni ska få ett barnbarn i slutet av sommaren..West försökte utplåna mig med sina blickar och jag fortsatte diskutera rondellen..

Mor och far blev ganska paffa, men ville iaf veta vem som skulle föda..nån tjej från Falun...jag var ju bergis på att få råskäll som gjort en tjej jag inte ens var ihop med gravid..men de blev bara glada..blev trots allt första (och antagligen enda) barnbarnet....nåja..nu är hon sju år...

I eftermiddags var jag och kollade på innebandy (IFK gamla Lkpg spelade SIL-cup)...får ett samtal från coachen..trodde det gällde något om morgondagens premiär..nope...han vill ha med mig ut på supning..karaktärsfast som jag är tackade jag nej..det är ju match imorgon..

Ok, jag har tvättid just nu..så, jag kunde inte kika förbi honom och ta mig ett par öl..han fick mig att säga kanske efter jag tvättat klar..men nu är jag så trött så det får nog vara..har en bokhylla att sätta ihop också..

Fan, inte blev jag klar på Ikea heller...de hade inte vitrinskåpet jag tänkt mig..jättestort sådant..eller inte..skulle haft det iaf..nu får jag åka dit nästa helg eller något sånt..då ska jag även köpa ett par kudder..Granat..de hade gröna och vita nu..passar ypperligt i min lägenhet...Bajen-färger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback