Hade jag inte varit en sån förlorare hade jag nästan trott på flyt just nu..

Alldeles nyss gick jag till mitt barskåp, tog ut helan Gin och hällde upp en drink..just när jag gjorde det kände jag mig riktigt, riktigt  vuxen..
En sekund insåg jag att det är sådana känslor som gör att jag mentalt fortfarande är ett barn..ungefär som dotra när hon är med på jobbet och leker kontor..sånt som jag gör varje dag..sitter och jäser samtidigt som jag försöker se viktig ut..

Annars väntar jag mest på tvätten..har försökt raka mig idag med tveksamt resultat..saknar min hyvel..den där jävla rakapparaten borde nog slängas..den fungerar som en pincett ungefär..

Vänta nu..tänker läsare av Susfus och Blues blogg..sitter du och dricker när du ska ut och träffa trevliga tjejer?
Tja, jag har ju aldrig träffat dem i verkligheten..de kanske inte alls är trevliga..jag kanske är medbjuden för att de ska ha någon att håna..ni vet...Bring-a-geek-to-dinner...de kanske är som alla andra tjejer och ignorerar mig, sen får jag sitta där och dricka i min ensamhet trots att jag sitter i ett sällskap..

Dagen har varit sådär i övrigt..jag har vant mig vid att kunna slappa dagarna igenom..idag hann jag inte ens läsa aftonbladet...skrämmande..det var nya grejer hela tiden..hade det inte varit för tvättiden finns risken att jag hade suttit där än..det var åtminstone två..tre, nej fan..fyra mail jag inte gjorde något åt idag..så nu får jag väl en stressig måndag också..eller ja..stressig som i normal kanske..men jag har gått ner i tempo så mycket nu att det är sjukt..chefen är tillbaks också..han hittar säkert på något..och så kommer förhoppningsvis årsförfrågan från storkunden också..blir nog några timmar plus nästa vecka..och kommer inte årsförfrågan så ser min öltältssemester i slutet av vecka 29 ut att vara i farozonen..

Nej, jag tror de är jättetrevliga, men jag blir nervös när jag ska träffa nya människor..hur mycket mig själv kommer jag vara? Kommer jag vara en lismande idiot (mig själv) eller kommer jag vara trevlig (mask)?...därför tar jag mig en drink..en drink innan jag har lagt i tvätten i tumlaren..tror jag hinner med en till innan jag går..

Undrar om jag kommer få hångla ikväll?

Sist jag var på Beefeater Inn var med puman från Ösmo..det var innan jag hamnade i hennes säng...vi hade en ickedejt med middag..hade det varit en dejt hade jag fått många minus..vi diskuterade löner..när hon gick på toaletten spanade jag in hennes häck..det gjorde fler killar där..jag fick tummen upp...de sista drinkarna betalade hon, eftersom hon tjänade mer än mig..lysande Jerker..sen taxi..inte så långt för mig då..utan bara till en tunnelbana tror jag? eller bodde jag på Söder..näe..det måste varit innan det..hennes kropp sa vänner, hennes ögon sa mer..eller så var det alkoholen i min kropp som sa mer..

Första gången jag var där var det med Patsys far...Patsy..min kärlek från Philadelphia..hennes far var i Sverige på affärer..kul att träffa Ed igen..fast det retade mig lite att jag var fet..hade gärna sett skitbra ut, så hade han kunnat säga det till Patsy..J-man looked great..sure you don't want him?

Och nu en tredje gång..med helt okända människor IRL...skumt..nervöst..

Fan, jag ska ju leka flyttgubbe imorgon bitti..suck..as always..I never win..

Tror inte på hångel iofs..om inte det druckit mig vacker redan när jag kommit dit...fast då är frågan om de inte redan blivit utslängda...

Nästa fredag ska jag på spritfest...det låter så vackert att jag vill gråta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback