Ikväll är jag inge bra för mig själv..

Fan vad märkligt..jag var helt övertygad om att jag redan skrivit ett trist inlägg idag..döm om min förvåning när jag gick in för att se om någon kommenterat min lättjefulla tillvaro...ingen hade kommenterat det..antagligen beroende på att jag glömt skriva inlägget..jag hade bara formulerat svadan i huvudet och inte fått ned det på skärmen..antagligen för att jag var för slö för att skriva..

Vaknade före elva..kom ur sängen redan halv tolv för att borsta tänderna och ta en snus..sedan tillbaks till sängen och läsa..strax efter ett tyckte magen att han blivit väl ignorerad och krävde en god frukost..tänkte värma pizzan jag hade kvar sen igår i micron..insåg att det blir mycket godare i ugnen..så när den blivit varm och det droppat ost överallt kletade jag på mer bea, slog upp en liter cola och njöt..

Energikicken jag fick gjorde att jag tog hand om tvätten...strök skjortorna och tydligen skrev ett inlägg i huvudet..funderade på Blue & Susfu..formulerade några kommentarer till deras senaste inlägg..strök klart och allt var som bortblåst...jag är man..jag klarar inte av att hålla en tanke i huvudet mer än en väldigt kort stund..

Nu är det största problemet vad jag ska äta ikväll..borde laga något, men då måste jag gå till affären och det regnar ute (en grej med att vara vuxen måste väl ändå vara att jag kan välja att stanna inne då?)..skräpmat..då måste jag också gå ut..inte pizza på hemkörning två ggr samma helg..och jag har i princip inga pengar på mig heller så...

Undrar om en halvliter Ben & Jerrys kan räknas som middag? Det är egentligen det enda jag kan göra..förutom att steka upp lite köttfärs och göra en köttfärssås..men då blir det utan lök och vitlök..har nog ingen spagetti hemma eller bara lite makaroner eller ris..

Fan så miserabelt jag lever..min tanke i januari om att laga minst en ny maträtt varje månad innebär att jag just nu ligger 6 maträtter efter för att lyckas med det..duktig Jerker..

Jag kan låtsas att jag är nykär och springa omkring lite i regnet och hoppa i vattenpölarna kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback