Ledsen..ett gratis hångel till den som orkar läsa igenom det här..

Andra semesterdagen..sov 8 timmar och vaknade kvart över elva...skönt..fast inte riktigt så jag tänkt början på dagen...

Masa mig upp..skön dusch...jo, jag tvålade in mig ordentligt, hurså?
Plocka ihop smutstvätten..ner i tvättstugan, slå på två maskiner..knata till Åhléns, köpa Absolute kids 21 och Måns Zelmerlöw till dotra i 8-årspresent (jag måste ta ett allvarligt snack med henne om hennes musiksmak snart tror jag..)..över till Ica..köpa grönsaker till middagen..undvek att köpa en B&J-pint...starkt jobbat Jerker...köpte ett tompaket på posten...köpte Bamsekorv med bröd till frukost..hälla upp diskvatten, slänga in tvätten i tumlaren och torkskåpet...diska...luta mig tillbaks på soffan...ta upp tvätten till lägenheten...ladda byxorna med stålar och ta 4:an till Zinken..2 cheeseburgare och 1 milkshake på donken till lunch..in i Bajen-shopen..vela en massa..komma ut med en rygga, ett par strumpor. en teknikboll och ett Bajen-gratulationskort till dotra i 8-årspresent och ett nyckelband till mig själv..hem..lägga sig på soffan..bara till kl.16...kliver upp igen kvart över sju..skära upp kött...skriva på 5-årskontrakt på årsböcker..skära upp grönsakerna..prata med Nike..det blir 40-årskalas på lördag...ringer lillebror..kör ner en av hans bilar på lördagen..får hämtning i Sälen på söndagen..steka upp älgbiffen...slå på Morden i Midsomer..äta...lista ut vem mördaren är första sekunden som han visar sig..ringa faster och gratulera henne på födelsedagen...surfa lite..se att Max var på matchen i söndags..nu..blogga...snart..kolla upp bankkontot..vill köpa den där väskan jag såg på Åhléns..

Typ..min dag..nu är det bara att kolla saldot på kontot, publicera den här skiten och onanera kvar...imorgon ska jag fixa ihop paketet till dotra, posta det och köpa lite dvd-skivor åt en kusin..och gå på fotboll...jag trodde jag sa att jag skulle ligga på soffan hela semestern?

Kommentarer
Postat av: Stefan

semester? då ska man inte onanera - det är vardagsnöje. Semester innebär att man ska ragga som en dåre, med öppen skjorta på krog och åka hem med blå ballar.
tycker nog att du fuskar lite här.
hrmf ;)

Postat av: Jerk

Jo, jag vet, men jag tar mig inte ut till krogen..jag har fastnat i något sorts "bara fixa de här grejerna, sen ska jag semestra på riktigt-tillstånd"..så onanera-cellen i hjärnan tror att jag fortfarande arbetar (även om jag får mer gjort nu än på jobbet..) :)

2007-08-01 @ 12:19:23
Postat av: ema

haha!!

2007-08-02 @ 21:55:57
URL: http://emas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback