Måndag vecka 30..suck och suck..4 dagar kvar nu...

På trean går något program som heter "Jag vill vara anorektisk"..tänkte göra något tråkigt skämt om att jag också vill det, men så har jag läst Tina Nordlunds bok "Genom helvetet" precis så jag skippar nog det..

Själv jobbar jag mig igenom helvetet just nu..eller rättare sagt...helvetet var mycket lindrigare än jag trodde det skulle vara..en tupplur efter middagen och jag mår redan mycket bättre..imorgon är det bra..jobba hårt imorgon..kanske på onsdag och sen slacka torsdag-fredag...det är planen iaf...givetvis kommer det gå åt helvete..jag kommer sitta på fredag kl.17 och hetsa i ett patetiskt försök att få klart det sista innan semestern..

Så om några dagar laddar jag för fest igen..min ångest över dansveckan hittills handlar mest om att det blev så mycket att tvätta...skrämmande...jag behöver bli nog rik så jag slipper tvätta själv i fortsättningen...jag menar..jag fick pengar över? Hur gammal har jag blivit egentligen?

Okej, tittade precis på kontot..det blev väl inte jättemycket pengar kvar, men ändå..mer än väntat..och den nya lönen kommer ju på onsdag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback