Mobbad eller mobbad, det är frågan..

Kommer in till jobbet halv nio..möts av frågorna..Vad är det med dig Jerker? Kunde du inte sova? Har du haft mardrömmar? Är du vaken så här dags? Men bäst av allt..mästerplaneraren vars ögon håller på och poppa ut när jag säger god morgon till honom då han kliver in på kontoret..

Är det konstigt om jag kommer sent när jag ändå blir mobbad om jag är i lagom tid? Likadant var det hemma i byn på Connecto..om jag mot förmodan kom in i tid låtsades mina kollegor svimma och höll sig i dörrkarmarna..tror fan man slutar med det fortast möjligt..

Så, det finns inget värde i att komma i tid..jag blir mobbad hur jag än gör och då kan det vara skönt att sova ut istället..jag menar..jag får skit för det en gång per år..det förhatliga utvecklingssamtalet..sen är det lugnt och eftersom jag har övergett mina värsta kommainstraxefterett-försovningar..senaste jag kommit in under våren är kl.11, så är det inte så farligt..å andra sidan..nu när jag kommit i tid hela veckan kommer jag ligga på plus i flexen efter dagens vedermödor..

Arbeta kanske?

Nu har jag startat alla program, kollat mailen (en bokningsbekräftelse från ticnet på Bajen-KFF den 18:e & 1 mail från finanschefen som skrev att schweiz fixat ett fel i mailen)..jag är klar för idag känns det som..

Eller ja..ska väl svara något till Schweizaren som ville ha hjälp också...på ett fint sätt ska jag förklara för honom att han fan får fixa det själv..sen..lugnt..

Tur jag kom in redan halv nio...

Vad? Rensa mailen och ta hand om den där surdegen som legat ett år? Ser det ut som om jag arbetar här eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback