Solen sken, jag klev upp..nästa steg borde ha varit att skjuta sig..

Ironiskt? Tvetydigt? Bittert? Eller bara rent jävelskap?

Dagens horoskop i City:
Vågen
Du gör saker och ting snabbt och enkelt och gamla problem löser du lika bra.
Stå på dig för någon har ögonen på dig och du får till sist ett bra erbjudande..

Förutom överanvändadet av "och" i första meningen..vilket stör mig något så in i helvete, så..visst fan jobbade jag på bra..fixade en massa..ser nästan ut som om jag ska lyckas med att tömma skrivbordet i tid till semestern (1 dag kvar, 1 dag kvar..)..
Men det sista?
"..och du får till sist ett bra erbjudande"..
Vem fan vill mig ont egentligen?
Ska jag tala om vad det sista som hände på arbetsdagen? Eller sista och sista..jag är en trotjänande mupp, så jag jobbade väl en timme till..men det sista som hände innan chefen gick hem..gissa?

Yup, efter nästan två månader kom den äntligen (känns som om äntligen är helt fel ord här..)..uppföljningen på lönesamtalet...har du tid ett par minuter? Yup, jag blir kvar ett par timmar till (jag säger ju det..plikttrogen in i döden..)..
Yada yada yada..vad tror du att du har för negativa sidor, som gör att din lön hålls ner? Du menar förutom att jag kan allt och gör saker snabbt, samt hjälper till med nästan vad som helst? (borde ju svaret blivit, men...jag rabblade upp dem..stupid..)
Yada, yada, yada...så vi har kollat lite med GKAM och KAM hur de verkar tycka att du skött säljansvaret de här månaderna och de verkar nöjda..så vi har kommit fram till att du får..
 
*trumvirvel*

..200 spänn mer i månaden från april och sen ska vi sitta ner i augusti efter semestrarna (vi= chefen, HR, GKAM & KAM) och briefa så kanske du får 400 till från augusti...eeh...förresten du sa väl att det jobbet var värt 3-4000 till?
Ja, men jag vill se om jag klarar det först och därför sa jag bara 2000 i månaden...sen gafflade han på igen om utveckling och blablabla..

Till sist satt jag där nästan med tårarna i ögonen och sa att jag tar inte skiten..ni får ge det till någon annan..jag har sagt 2000 till..det var inte förhandlingsbart..det finns visst ingen anledning för mig att vara kvar här, så till hösten får jag börja söka nytt jobb (nej, jag sa inte upp mig..så jävla korkad är jag inte..jag har räkningar att betala..)..

Då kommer frågor om vem de ska ge det till istället för mig? Jag blir trött..eftersom han pratade på om att han såg det som en innesäljarroll, så borde jag väl sagt att ha skulle ge det till en innesäljare eftersom det är så enkelt..

Så min karriär som säljare är över, min lön suger fortfarande och nu är jag bitter som fan..jag har gått på det sista utvecklingssamtalet på det här skitföretaget..det finns ingen anledning för mig att utvecklas, jag blir ändå knullad i röven när det är dags att snacka om lönen..det enda jag kan se att jag skulle gå med på vore kurser i att söka jobb, hur man skriver CV och sånt..jag har ju fan suttit på den där stolen i 7,5 år...på min tid hette det meritförteckning..

Semestern..ska försöka glömma allt om jobbet då..egentligen borde väl den ägnas åt att söka jobb, men jag skjuter på det tills jag är tillbaks..jag har gott om tid när jag är tillbaks på jobbet...för inte fan tänker jag göra något extra där längre..låt någon annan sate göra det..

Och snacket om att en säljingenjör inte tjänar så mycket mer än mig..bullshit..den som tjänar minst har åtminstone 10 papp mer än mig i månaden..tack vare Don Daniel har jag lite koll på lönerna nu..

Vaddå? Jag, bitter?

Nu ska jag sänka en B&J-pint...
(Fan, vad är det med mig? Jag börjar nästan grina under lönesamtalet, nu ska jag tröstäta glass..är jag en bitter medelålders tant??Jag svettas som om jag vore i övergångsåldern också..)

Kommentarer
Postat av: blue

Hmmm inte för att den varken värmer så mkt eller tröstar men kram på dig.
Ja jag menar... jag vet ju vilken sorts kramar DU vill ha... RIKTIGA ena.
Endera så satte du ner foten så de blev omruskade ordentligt och ger dig vad du vill ha, eller så har du nu tagit steget mot nya äventyr.
Det kommer att gå bra ska du se. Svettningar just nu beror nog bara på ångesten.

Postat av: Susfu

Sök nytt jobb! Det kommer ni alla att tjäna på. Man behöver ombyte ibland.
Tröstkram

2007-07-27 @ 06:02:53
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

Blue: Tack för cyberkramen..näe, kan inte vara ångest..för sådan har jag inte..är nog övergångsåldern..
Susfu: Will do..det som retar mig är att min ersättare kommer tjäna ett par papp mer än mig i ingångslön..

2007-07-27 @ 09:16:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: MyyZz

*STORKRAM* får du från mig oxo. Sök nya intressanta utmaningar istället.

2007-07-27 @ 13:22:47
URL: http://blogg.myyzz.nu
Postat av: Jerk

Min nästa utmaning blir att överleva på en träbänk i Vita bergen :)...nä'rå..ska bara njuta av semestern..sen ta tag i livet..tack för kramen..

2007-07-27 @ 22:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback