Curling-alkoholist..jag sopar allt under alkoholmattan..

öl, öl, öl...strax efter jag kommit i tid för andra dagen i rad...
Eller, egentligen ganska långt efter...inte riktigt lika långt efter som jag tänkt, men när Kallin väl var i Jakan tänkte jag att det var lägligt att dra hem...för vem kan motstå att sitta i bilköer i 1,5 timmar när tuben tar 45 minuter?
Inte Jerk som fortfarande när en dröm om att borgarnas übermenschen-politik ska gör att vanligt folk inte har råd att köra bil längre...

Tyvär har de inte hunnit så långt än..som tur var har de fyra år på sig att trycka ner arbetarklassen, måtte de lyckas, så jag och gnagaren Kallin inte behöver sitta i köer nästa år..

Till slut hemma i Bajenland..otroligt nog parkering 10 meter utanför porten...en varsin välförtjänt öl och sen gick vi över bron till Suburbia...Skanskvarn har ett så jävla bra läge, men självservering, beställa öl och mat vid bardisken funkar inte..Team Autoform lyckades trots detta få i sig nog med öl (speciellt eder Matriale) och dra fram ett preliminärt schema för säsongen..för er som undrar så funderar matriale på att frekventera Oslo cup i september och göra sin debut i internationella sammanhang..extra viktig information för Katja Kiiskinen och Camilla Gröseth...

Snabb sväng in på Metro..mest Mötley Crüe i högtalarna..fick för mig Blue skulle vara här..hitta henne inte..

Nu kör vi dvd-highlights från säsongen..får se om matrialen syns med DN i högsta hugg eller om de koncentrerar sig på spelet...och lite öl...

Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha näää jag såg inte till dig nånstans heller... hihi
Fast jag har ju en stooor fördel, jag vet ju bättre hur du ser ut än vad du vet hur jag ser ut. Hehe
Tänkte på Susfu när vi passera Solna också... har för mig hon hörde hemma där... eller hur diskutera ni två??

Postat av: Anonym

BTW hur i helvete orkar man stå ut i denna fördjävl-ga storstad.... sitta i bilköer dag ut och dag in?!? Fy f-n fick ångest bara jag setat i 10 minuter. Men kul är det iofs att studera alla andra i övriga bilar. Satt i baksätet och tokblängde... men är man från landet så är man.. då har man rätt till det.

2007-06-06 @ 13:55:49
Postat av: Jerk

köerna igår var otroliga..tror det var för mycket bönder som bums skulle åka bil till sthlm igår ;)
jag brukar bara åka tunnelbana, så jag klarar mig ganska bra..jo Solna hör hon väl hemma i tror jag..
Sen är det inte för att kunna åka bil hur jag vill som gör att jag bor här..det är allt annat som jag älskar..betong..uteserveringar..såna saker..

2007-06-06 @ 19:45:04
Postat av: Blue

Hmmm jopp det var en svart volvo limo.. och hmm undrar... men det måste ha varit efter 18.00 men jag vet icke för jag kolla ingen klocka just då.
Var var du då? inte limon misstänker jag...

2007-06-06 @ 19:58:21
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

näe..satt i filen bredvid..klockan kan ha varit efter 18..för vi var nog hemma hos mig först 18:30..så..du kanske satt precis framför eller precis bakom :)

2007-06-06 @ 20:15:08
Postat av: Anonym

Probably... för jag satt i baksätet och fundera på om den/de som satt i limon såg hur jag försökte se in genom de mörka tonade rutorna.
Scary...
En grönaktig renault åkte vi i iaf.. hahaha som om du skulle minnas vilka andra bilar som fanns runt i kring... *asg* Med 5 personer... *ännu mera asg*

2007-06-06 @ 20:26:21
Postat av: Jerk

la ju inte märke till övriga bilar då..men det är scary :)

2007-06-06 @ 22:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback