Det var Ola och Magnus, den tredje var jag...

- Oj, jag glömde det. Du ser på fotboll, matchen har väl precis börjat?

JA, så varför gaggar du vidare om den där jävla bonden och hans kossor i 4 minuter..
Ibland är det svårt att få stopp på sin mor när hon måste berätta något..jag tänkte inte ens svara först, men tänkte jag kunde vara snäll och göra det åtminstone..det kunde ha varit något viktigt..icke då..

Matchen var..eeh..ja över efter 45...

Till skillnad från matchen som spelades tidigare idag på den mest ojämna plan jag någonsin beträtt..hade jag varit någorlunda klok hade jag legat kvar i sängen och odlat min bakfylla, men..född idiot..

Så tuben till Alvik..frukost på Donken och sen Nockeybybanan..till sist gå nån kilometer och äntligen framme..sen suger jag rejält..men kul då...2 timmar och 3 liter vatten senare är det hemgång..och soffa i 4 timmar innan jag tar mig i kragen..duschar, går och handlar...och vilken otrolig intelligens jag visar upp..få se..mjölk...check..sugen på chips...ok. köper jag chips kommer jag inte behöva middag...på hemvägen stannar jag vid Läckergrillen (för vilken gång i ordningen den senaste veckan??)..Lövbit...käkar den..öppnar chipspåsen och mår dåligt..nu är mer än halva kvar...

Har packat till morgondagen..jag har kommit fram till att jag inte är utrustad för sommaren..allt är fanimig svart eller mörkt...

Frustrationen har blivit påtaglig...och den kommer bli värre för den här svålen vill ingen kvinna talla på...

Undrar när jag ska komma ur min fetto-period...ja..alltså perioden när jag fettar järnet...min period som fetto lär väl fortsätta tills jag får någon sjukdom som gör att jag rasar i vikt..


Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha... hrm... kom å tänka på en sak som de sa i reklamen förut till fråga Olle.
"Ånej här blir inget fett på sylen..."
Tänkte bara att du fettar järnet för att du inte får nåt fett på sylen....
... eh vaddå??? jag störd??? Hysch *viskar och tittar misstänksamt omkring mig* vem har sagt det??
*asg*

Postat av: Jerk

..mja..störd och störd..en intressant tankegång tycker jag..den skulle vi behöva diskutera någon gång..då du kommit över i raffsetet ;)

2007-06-10 @ 23:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback