Friends without benefits..the sequel..

För några månader sen skrev jag ett grymt bittert inlägg om hur det är att vara Friends without benefits . Jag står fortfarande för det..det är inte så att jag på något sätt blivit en mognare man och tar avstånd från mitt inlägg..nej, jag har funnit en länk som tar upp det på ett mer vetenskaplig sätt (tack Susfu)...

Så för er tvivlare här är the Ladder Theory

Han har rätt i så många aspekter att jag blir mörkrädd. Det är så livet är. Män har 1 stege, kvinnor 2..den där jävla vän-stegen skulle jag vilja bränna upp..

Jag kan glatt (glatt och glatt..ärligt iaf) erkänna att jag inte är vän med någon tjej, jag är möjligtvis "vän"...jag skulle kanske kunna vara vän med någon tjej om jag själv hade flickvän..eller om jag helt plötsligt lydde Angie och blev bög, men så är inte fallet och med tanke på att det enda jag kan ha som är av intresse för det motsatta könet innefattar de 10% som de egentligen inte står för (ni får läsa länken för att förstå) är jag dömd till celibat om jag inte går så långt ner på stegen att jag sitter i valet och kvalet mellan en kula i pannan eller att ha sex med den flohabban..

Nåväl, med detta inlägg lämnar jag den här debatten för ett tag..låt mig till sist bara säga att ja, jag är attraherad av er, det är därför jag läser era bloggar...undantaget de som är män givetvis (du behöver inte vara orolig Cliff)..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skojar, eller hur? Läser du bara bloggar skrivna av tjejer för att du finner oss attraktiva?
Snälla säg att jag är trött, grinig, mensig och övertolkar

2007-06-25 @ 00:12:57
Postat av: Susfu

Var jag som skrev ovan! Mycket är jag, men inte anonym

Postat av: Jerk

mja..kanske inte bara..jag skulle inte läsa bloggarna om de var helt ointressanta eller uselt skrivna, men jag kan nog ganska säkert säga att jag finner alla kvinnliga bloggare som jag läser attraktiva...sen vad det är som gör dem attraktiva varierar..

2007-06-25 @ 00:19:04
Postat av: Susfu

Du är en mycket störd man... Det är det snällaste jag kan komma på att säga just nu.

2007-06-25 @ 00:21:48
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

Tack Susfu..det är bättre än snäll och trevlig ;)

2007-06-25 @ 14:49:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Susfu

=) Misstänkte att du skulle svara så

2007-06-25 @ 21:57:39
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

fan, du har kommit på mig :)

2007-06-26 @ 00:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback