Lösryckta saker från igår..

..som jag glömde att berätta för er (jag antar att informationsplikten fortfarande gäller)..

..Ronnie Hellström klev av vid Medis igår när jag åkte hem..jag stirrade så mycket att jag höll på att missa den vackra tjejen i grönt..

..Min chef kommenterade "löneförhandlingarna" igår med orden "Du får det vi sa på lönesamtalet den här lönen, men det är inte klart med din lön än, bara för att du ska få något"...det känns mer som "vi knullar dig i röven och ger dig det jag sa, om tre veckor kommer en säljare tillbaks från 3 års tjänsteledighet, han kommer få T+M istället"..

...Mina solglasögon gick sönder när jag försökte ta mig in i tunnelbanevagnen vid råsunda igår..det var det andra paret hittills den här sommaren..jag får väl skylla mig själv som hade dem i ytterfacket på väskan..

..Innan jag somnade skrev jag ett indignerat och bittert inlägg i mitt huvud. Vi får se om det kommer på pränt någon gång..önskar jag hade kunnat njuta mer av segern istället..

..Jag har ytterligare ett inlägg i pipen, men glömmer alltid att fixa det som behövs för att kunna skriva det, så det får vänta ett tag till..imorgon kanske..

..Jag har funderingar på att sätta mig i datorskugga ett tag...jag köpte ett gäng böcker på bokrean och har hittills bara läst ut 1 av dem och kommit en tredjedel in i den andra..dessutom skulle jag må bra av att slippa bloggen en vända..en tredje anledning är att jag sitter sent in på nätterna (sent och sent..försent kanske men) och chattar med vackra flickor på MSN, min sömn blir lidande och jag går som en zombie nästa dag...

Kommentarer
Postat av: Miss E

Tackar som kom ihåg! Ta nu och ryck upp dig under sommaren och sluta vara så bitter, läs böcker, sola, bada, res och njut av livet - då blir du mer attraktiv i både andras och dina ögon :-)

Postat av: Jerk

men det är ju min stil ju ;)
tror jag ska läsa böcker i helgen..resa blir det nog inte så mycket med nu..var ju i skåne nyss..blir väl bara hem till byn en vända..attraktiv..jag vet inte...njae..

2007-06-20 @ 15:46:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback