Ni som är från Göteborg..åker alltid hem med sorg...

Trots att jag i inlägget nedan påtalade vikten av rutiner frångick jag en av dem idag..men det var en väldigt lång tvekan..till slut vann den delen i mig som inte ville bli sjöblöt innan matchen..jag gick inte över bron..jag tog tuben..

Och givetvis sker det som alltid sker...jag kliver på tuben..tycker killen bredviv ser bekant ut..han öppnar munnen..och javisst..det är Rosen, som också ska på match...en Malungsar..världen är liten..

Sätter mig på sektion L, rad 19plats 82..har aldrig suttit där förut...och givetvis..en stolpe mitt ivägen..ett par meter utanför det östra straffområdet..när Just idag är jag stark ljuder håller jag inte upp halsduken..jag hänger den runt halsen som jag brukar..efter låten stoppar jag den i fickan..så den hänger nerför benet sådär tufft som de hårda grabbarna har den..som jag brukar..

Ica Glenn pressar och stressar ganska bra till att börja med..är lite orolig...Selepojken ringer...han är kvar i Malung den här gången, men måste ringa för att få höra lite läktarsorl..och minuterna efter telefonsamtalet vänder det..Eguren gör ett skitsnyggt mål...sen kommer Chankos frispark (fast vad fan gjorde tattar-bengt där egentligen?), i slutet gör så Erkan 3-0..återigen tattar-bengt? Petter tar sig för knäet väldigt tidigt i matchen..ser inte bra ut..och i halvtid byts han ut..

niclas alexandersson spenderar 93 minuter av matchen med att gnälla på domaren..utan att få gult kort..det värsta jag sett sen..sen..ja, sen elfsborg var här och primadonnan anders svensson gnällde sig igenom en match och spelade fult..de två verkar ha en särställning hos domarna..de är värsta gnällfittorna , men ändå..ingenting från domaren..niclas spelar iaf inte särskilt fult (som anders) förutom tacklingen bakifrån, som faktiskt gav honom gult kort..stor förvåning spreds på läktaren..vi trodde han var fridlyst..

När det stod 3-0 och selakovic och alexandersson mest gnällde på domaren kändes det klart...de två ledarna för laget springer omkring och gnäller som bortskämda divor..kändes bra..då kommer frisparken..och ångesten var en följeslagare in i den 95:e minuten...men nu...nu är jag faktiskt lycklig..

Tog promenaden hem över bron trots regnet..kändes som om det kvittade..kände mig inte blöt alls..

Andra viktiga händelser idag..jag pratade med min dotter för första gången på två veckor ikväll..nu saknar jag henne..hon måste komma hit i slutet av augusti...

Kommentarer
Postat av: Cliffy

Hehe... "andra viktiga händelser" gavs inte lika mycket bloggutrymme. Det gäller att skriva om det som är viktigt här i livet. ;-)

Postat av: Jerk

Yup, prioriteringar..allt handlar om det..sen om jag prioriterar rätt är en annan sak :)

2007-06-28 @ 09:13:13
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback