Nu är det dags..idag..jag menar i höst då jävlar...

Har suttit och stirrat på det där förbannade kortet på späckhuvudet alldeles för mycket idag...det känns inte bra..inte konstigt att jag aldrig får ligga...lägger man sen till ölmagen, som lyckligtvis inte fick plats på kameran, så blir det än mer deprimerande..så när jag satt där med handen djupt ner i chipspåsen (jag köpte ju ingen igår, så då var det okej idag..) bestämde jag mig för att nu får det vara nog..sen började jag planera för hur jag skulle vara nykter och träna stenhårt...i höst...går ju inte att börja nu..nej först måste jag trycka i mig ett par ton alkohol till plussa på med ett par hundra hamburgare ett tjog bea-sås och en miljard pizzor till..

Det räcker inte med att jag gått upp ett kilo den senaste månaden? Ja, jag vet oooh vad mycket, men med tanke på att det tog 4 månader att gå ner tre kilo så...

Så till hösten ska jag träna stenhårt och inte dricka alkohol, godis och chips kommer vara totalförbjudet, jag ska också laga jättemycket nyttig mat och inte äta skräpmat så ofta som nu..ja, alltså..älgjakten är ju undantagen..det är två veckor...sen om jag ska till Oslo tänker jag inte hålla igen.. å så fyller jag år...men annars jävlar ska jag vara nykter och tråkig!!

Någon som ens funderar på att tro på det?

Kommentarer
Postat av: Blue

Fan vad jag retar mig på att din blogg verkar vilja dissa mig så jag inte återvänder... jag blir ALDRIG ihågkommen.... kryssrutor eller inte...
Nåja... jag tänkte bara på det där kortet och hur du ska kunna få inspiration till att loosa weight.
En fondvägg tapetserad med det där fotot!!! Så ska du se att du äcklad lägger ner pizzaslice'n igen i kartongen.

Postat av: Jerk

Hemma blir inte jag heller ihågkommen på min egen blogg om det är någon tröst..
Nja..jag skulle nog behöva ett kort som tar med den dallriga fläskmagen också..jag hade ett perfekt på tjock-Jerk i profil, men så kraschade datorn.. :)

2007-06-18 @ 10:21:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Louise

Jag förstår inte det där med allt eller inget- kan du inte försöka att göra saker och ting med måtta istället? Dricka lagom mycket (klarar du inte det kanske du har större problem än ölmage), äta chips men kanske bara varannan, vartredje vecka. Äta godis men bara ett par bitar?
Tips: Köp bara hem det du ska äta. Om du inte köper chips har du inga chips när du blir sugen.

2007-06-19 @ 16:22:22
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Jerk

Mja..det är väl inte riktigt allvarligt menat..mer som en klassisk, men imorgon då jävlar ;)
Jag köper inte chips mer än 1 gång varannan månad så..alkohol kör jag i perioder..och godis egentligen endast när jag har dotra hos mig, så jag är inte helt bedrövlig..men jag har heller sällan orken att ta tag i det på riktigt..eller så tar jag tag i det försent, så jag blir ändå inte klar i tid (till sommaren då..)..men nästa sommar.. ;)

2007-06-19 @ 16:48:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback