Saker jag ännu inte gjort fast jag är 32

* Varit semesteralkoholist.
Det kan verka märkligt att en man från skogen ännu inte hunnit med det. Att varje kväll under sommaren bli lite smålullig, sitta på balkongen ta sig ett par kalla..näe, det har aldrig lockat mig. När jag dricker så ska det va en helkväll, men nu gör jag ett litet försök iaf, smet in på bolaget idag och köpte en hela gin samt en flaska Rosé. Är Rosé gott? Ska den serveras kyld eller rumstempererad? Ni ser, jag har mycket att lära.

* Pratat känslor nykter.
Jag har iaf inget minne av att jag ska ha gjort det? I så fall måste jag varit väldigt ung..en anledning till varför jag inte gjort det kommer längre ner..

* Haft ett förhållande som varat längre än 2 månader.
Nä, och det var länge sedan nu. Runt den här tiden börjar det bli så smått allvarligt. När jag var ung var gräset så mycket grönare på andra sidan, nu när jag är gammal så är gräsklipparen rostig...

* Aldrig varit involverad i en trekant.
Ja, ärligt med tanke på hur ofta jag har sex nu lär det bli ännu svårare, man kan med god vilja säga att jag varit nära, men två tjejer samma kväll räknas inte, även om de är släkt...

*Hoppat bungyjump.
Vet inte om jag är intresserad. Det vore nog kul att hoppa, men att ta sig upp dit blir nog för svårt med tanke på hur höjdrädd jag är..antar att fallskärmshoppning också faller på det..

*Haft sex utomhus.
Ja, om inte balkonger räknas då...men i bil iaf..i Usa...

* Raggat upp den heta grannen i 129:an
Ja, jag tror hon är het iaf, men hur säger man det? Hej, jag brukar stå i mörkret och titta på dig, du är vacker, vill du gå ut med mig?

*Spelat en A-lagsmatch i ishockey
Det är rent pinsamt, men faktiskt inte. Bara B-lag och juniorlag. Juniorlaget slutade visserligen 2 i div.1 sista säsongen men..har iaf gjort en träningsmatch för ett div.5-lag i fotboll..det var då jag fick smeknamnet finlandsfärjan för att jag vände så långsamt..

Hmm..får göra en uppdatering om jag kommer på något mer nån gång..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Rosé serveras alltid väl kyld

2007-06-21 @ 23:26:48
Postat av: Jerk

Tack..det var viktig information..nu ställer jag in den i kylen så får vi se om jag kan lära mig att semesteralkoholisera sen :)

2007-06-21 @ 23:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback