Väldigt värdelöst vetande..

Jag antar att det finns någon som håller koll och undrar?
Så för att inte fucka upp er statistik vill jag bara meddela att jag kommit innanför flextiden hela veckan (applåder till Jerker), fast eftersom jag tagit ut 1,5 dag ledigt i flex den här månaden ligger jag ändå lite minus just nu..hur det ska gå nästa vecka när jag tar en halv dag till på fredagen vette tusan..

Det är iofs snart juli..då brukar jag få slita en hel del så..

Fortfarande inte bjuden på någon midsommarfest *snyft*..jag börjar nästan tro att jag inte kommer att bli det heller (fel av mig, jag var välkommen hem till byn, men hade inte någon lust att sitta på tåg i 5 timmar)..

Det kommer att bli en midsommar till i ensamhetens tecken..ifjol hade jag sällskap av fotbolls-VM och på midsommardagen tog jag en brakfylla som slutade med att mina fyllebröder åkte in i finkan och jag satt själv och drack öl på Högbergs samtidigt som mobiltelefonen gick het...i år blir det nog lugnt och stillsamt, en fin middag till mig själv och läsa böcker...jag måste nog inse att jag blivit gammal när jag inte längre åker land och rike runt för en fest..

Kommentarer
Postat av: blue

Waoooo *applåderar och busvisslar*
Snyggt jobbat. Komma innanför flextiden EN HEL VECKA . *S*

Postat av: Jerk

skratta du..det här är början till en ny världsordning :)

2007-06-21 @ 16:45:38
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Jag har aldrig trott nåt annat heller... *ser allvarlig ut*
*s*

2007-06-21 @ 23:03:22
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

men fan..nu är du nästan elak ;)..jag trodde det bara var i måndags?
jag tittade på flextiden för juni innan jag gick hem..det såg riktigt bra ut, bara en urballning och sen nån försening som kan gå under tunnelbanan sen-kategorin..I rule :)

2007-06-21 @ 23:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback