Whisky, öl, frustration..vanlig fredag..

Whiskyprovning är ju bra..om man nu inte har 6 sorter att pröva..när man väl är på den 5-6 så är det mer..tja ganska rökig, var det så vi skulle säga?
Inser att jag är en alltför stor produkt av skogen också..kan inte beskriva smaken mer än.ganska stark..whisky tror jag..
Käkade fisk ikväll..klar för i år alltså..min bordsdam var VDn..vi diskuterade lite den förre..jag sa att jag hade aldrig problem med honom den nuvarande sa "men, det beror ju på..nej jag ska inte säga något.."..jag fyllde i med "att jag inte var farlig"..VD höll med..mer öl...båten in till land..Eken efter ett abnormt långt köande..Håkki var där...

Gick som vanligt Götgatan hem..hade sällskap den här gången, E...hon bekräftade min teori..jag går igång på sthlmsdialekt..seriöst..hon har tre tonårspojkar..är närmare 50..men, trots det fick jag fula tankar..nåt med rösten..ja, hon är väl en skön människa också..middagen med fisk spenderades annars mest med att jag stirrade ner i ekonomiassistentens urringning..såg ut att halvdölja de mest perfekta bröst..ömsom urringningen, ömsom hennes vänstra hand där vigselringen satt..som att jag trodde att den kanske skulle försvinna efterhand..sjuk? Nej, sexuellt frustrerad tror jag...fast de där brösten är nog perfekta..som info för de som undrar..den nya L hamnade jag inte vid samma bord som, så svårt att avgöra, men hon verkar trevlig..24 är hon också..ring på fingret också..suck..

Seriöst, E var hem och kollade på lägenheten..vi hade samma väg hem..funderade ett tag på närmanden..pga rösten...jag får fan snart åka till Polen och ta hand om det hela..har lite pengar kvar av lånet än..annars blir jag som förut..helt slut som människa..

GKAM:en drog högljutt om löneförhandlingen och att jag och TP inte var klara med den..så här i efterhand känns det lite olustigt..spelade mest med på färjan...jag har ju all rätt att vara missnöjd..det får inte marginaliseras...(blä..för BB-language...)

Om ettpar timmar vaknar Kenny..då ska vi gå på en uteservering och dricka öl..innan dess ska jag leta upp en lyxprostituerad på nätet för att stilla mina lustar..

Nej, jag ska inte det, men för mänsklighetens skull borde jag gjort det..frustrerad en dag till..får knapra piller mot lust snart...eller skjuta mig själv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback