Bakfull för alkoholens skull..

Vilken succé...nog fasen blev jag berusad igår...så pass berusad att efter taxin släppt av oss vid Berns gick jag och satt mig i en port...skakade lite..försökte bli bättre..skickade patetiska sms...hittade en ny taxi och fick skjuts till Söder...av vid Medis...ställde mig i kön på Donken..

Pallade inte att stå där särskilt länge..fick gå ut och mitt på Götgatan stod jag och hulkade...5 minuter och ett antal sprängda blodkärl senare påbörjade jag min favoritpromenad...den gick lite trögare den här gången..stannade vid Läckergrillen för att få lite mat..magsäcken tom och istället för blod rann det alkohol i mina vener..

Blev kär också...Kärrtorp...vilken underbar flicka...vacker, intelligent och det går att diskutera sport med henne..det var hon som fick mina patetiska sms..hon gömde min snusdosa på festen också..jag gömde min värdighet och blev den pratglade, störige Jerk...undrar om jag förklarade min kärlek till henne? Jag ringde henne kl.4 på natten..vad sa jag då? Svarade hon ens...oh, hemska tanke..jag har säkert talat in ett alkoholdoftande patetiskt kärleksmeddelande på hennes mobilsvar...hjälp...

Fått sms från puman från Ösmo också...tydligen har jag lyckats supa bort min halskedja hos henne..det blir mer och mer jobbigt..jag har haft kedjan sedan -99 och aldrig lyckats med det förut..saknade den inte ens förrän hon frågade..nu måste jag ta mig ut till landet för att hämta tillbaks den..blir inte idag..pallar inte..

Dags att packa väskan och åka iväg för att spela innebandy..och äta frukost...går nog till Donken...

Sedan panta tomburkar..2 timmar på O'Leary's och två taxiresor gör mig pank..givetvis fick inte töserna betala taxin..den dumsure och drängfulle Jerker skulle betala själv..

Innebandy, sen ska jag ångesta lite till..drömma kanske lite också..drömma att jag inte alls var patetisk och dryg utan inspirerande och charmfull när jag pratade med Kärrtorp..

Kommentarer
Postat av: Vargakvinnan

här händer det grejer minsann! men att bli så kadäng låter nästan lite jobbigt. ;)

Postat av: Jerk

Joo..lite för lite mat kombinerat med lite för mycket alkohol kan göra så..jag är väldigt kinkig på maten när jag är berusad..det värsta är ju de sprängd blodkärlen som jag tydligen alltid får när jag vomerar..

2007-03-11 @ 23:13:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback