Depraverad fylleblogg...

Ok,,min anonyma bloggerska har svarat..på något sätt blir jag givetvis mer förälskad...sjukt, men ingen har någonsin sagt att jag är frisk..jag knarkar bloggar...hälften är så långt bort från mitt liv att det gör ont..resten är ännu längre bort..

Men, faktum är fortfarande detsamma..självkänsla eller inte (inte)...jag är inte nog vacker att atttrahera de jag vill ha...näe Skinndrottningen påpekade det..inte Kärrtorp..hon är inte intresserad...ja, givetvis på vägen hem skickade jag ett patetiskt sms..varför bryta en dålig vana..

Fortfarande är det så..snälla pojkar..icke..

Vi går hem..vi älskar visserligen promenaden och på något pervertat sätt blir vi glada och kvittrar när vi beställer lövbiffen på Läckergrillen..sen mår vi bra när vi går hem..tills vi läser blogggarna..då blir vi lite ledsna..

När vi ser att vågar alltid blir vänner..fast de är passionerade, romantiska..de är ju inte falska skorpioner...

Bittert..ja...påkallat bittert..nej...mest fyllebittert...

Men promenaden gjorde mig glad iaf..nu har jag knarkat cola så det smakar inte längre gott i munnen..vet inte varför..jag blev inte ens hälften så full som förra helgen (du vet den då jag var ute med vackra flickor..)...jag odlar min värdelöshet som jag odlar min fetma och...ääh fan..självömkan står ju ännu lägre i kurs än snälla pojkar..

 Borde gå och lägga mig..men det betyder också att jag släpper kontrollen och sover..jag vill sitta här och kolla om hon svarar..om hon...fan, jag trodde Kärrtorp skulle vara mitt känslomässiga knark i år..ska en bloggerska bli det istället..en bloggerska som jag bara har humorn gemensamt med..och charmlockarna då..men resten..fan..jag vill ändå lära känna mer av henne..knarka hennes liv..nej, skärp dig..Kärrtorp är det..hon har sprungit maraton..hon har inte heller något intresse av mig...

Jag tränar, om ett år är jag tränad..då ska jag vara man..inge mer känslor..inge mer känslofyllda texter och patetiska sms..bara självsäkra, självupptagna ord, hård och besynnerlig..så som män är..

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vad bra du skriver - gillar det verkligen :)

Postat av: Jerk

Tack :)

2007-03-18 @ 13:17:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

Hahaha..ja då förstår jag helt plötsligt mitt problem :)

2007-03-18 @ 22:39:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback