Det kommer bara leda till nåt ont..

Blir nog ganska kort detta..har lite att göra innan jag ska supa mig under bordet (moget, moget)..

Har iaf hunnit med ett spinningpass idag..grymt skönt att sitta i bastun efteråt och dö lite..en rakning senare stegade jag ut på Ringvägen..fick medvind och så var frisyren förstörd för idag..

Köpte nya Säkert...det kommer bli mitt depp/vår-soundtrack, så får det bli...

Annars har ångesten släppt sen jag såg Masjävlar...men den kommer kanske tillbaks nu när jag var tvungen att tänka på filmfan...

Drömde att jag stötte på Sofia Helin i ett gathörn och frågade om Nina Frisk var rolig eller om den var lika deprimerande som Masjävlar..sen hånglade vi...inte..

Fan, måste slå in presenten också..suck..har en timme på mig att diska, slå in presenten och byta om..hur ska jag hinna, hur ska jag hinna..jag har ju inte läst klart alla bloggar än...

Kanske ska göra ett ryck nu...slå på Säkert-skivan igen...vi kanske ses i en fylleblogg inatt...

"ELLE när ska det bli inne
att vara som jag
blek och feg och sävlig och lat
jag har läst varje nummer sedan 96
men det som fortfarande gäller är vacker och lycklig och just nu, kjol med särskilda veck"

Kommentarer
Postat av: Angie

.. men åhmingud Jerk, du går på spinning. Jag irriterade mig alltid extremt på alla spinningsnubbar på passen eftersom de alltid hade cykelbyxor på sig. Tighta elastiska cykelbyxor. Don't tell me that's your outfit? ;D

Postat av: Jerk

nej nej..jag hatar dem också..och deras tighta äckliga tröjor..den värsta är när de också har de där avklippta handskarna..då måste jag nästan gå hem och spy..

2007-03-18 @ 13:10:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Angie

.. handskar fungerar bara om man äger en sportbil och håller i läckraste ratten. Hotness indeed. Och tack för att du skippar cykelbyxorna, för annars hade jag blivit så illa tvungen att döda dig. No offence, dearling. But still.

2007-03-18 @ 14:36:08
URL: http://livsirritation.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Hade jag haft cykelbyxor hade du fått döda mig...då hade jag mist rätten att leva :)

2007-03-18 @ 17:57:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Angie

Duktig pojke.

2007-03-18 @ 18:34:03
URL: http://livsirritation.blogspot.com/
Postat av: Jerk

hehe..erkänn du ville bara få ett skäl..du satt och tänkte snälla, snälla gud jag ber bara om en sak..låt honom ha cykelbyxor på..då ska jag åka till Södermalm och tömma hans ådror på blod..snälla, snälla.. :)

2007-03-18 @ 18:47:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Angie

.. inte alls, hur i all världen har du fått en sådan mordisk bild av mitt stillsamma och pascifistikt lagda sinne? Peace to the world and feed all the starving children. Make love not war. Slaughter Jerk and get satisfaction. Sånt bara. Rena Astrid Lindgren-idyllen. Med mycket död.

(fy fan vad jag försöker låta speciell som vanligt)

2007-03-18 @ 23:10:55
URL: http://livsirritation.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Du är speciell...du är ju en Alvarez..hade du skrivit sämre hade jag aldrig läst din blogg..eller ja..det kanske jag gjort ändå enbart pga din skönhet, men iaf..huvudanledningen är din skrivartalang..alltså..jag vet inte..jag menar..ääh..nu är det måndag och det enda som fungerar är den delen av hjärnan som smiter undan arbete..

2007-03-19 @ 11:20:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback