En medelålders själ har tagit den här ungdomliga kroppen i besittning...

Tro't eller ej, men även idag lyckades jag komma innanför flextiden..lyckades inte vara inne till halv nio, men väl till nio..verkar som det går någon sorts gräns där..nytt försök imorgon..

Och ännu mera skräll..jag har faktiskt jobbat idag..är nog värd de korvören jag får i lön..har inte bestämt mig än om jag ska jobba vidare mot halv sju eller ge mig redan kl.18...ska jag vara kvar till halv sju måste jag jobba mer, men det hjälper min flextid också..även Jerker går mot ljusare tider (inte ekonomiskt då..där är det härdsmälta, tsunami och statskupp på samma gång)..

Fick en fråga om en dragavlastning..Schweiz säger att vi hjälpt dem 2003 med denna, kan du hitta något? Strukturerad som jag är kunde jag givetvis det..I'm fucking brilliant..

Humöret fick sig en liten knäck på eftermiddagen, men är tillbaks på den äckligt glada, självgoda nivån..helt plötsligt är den sexuella frustrationen också försvunnen..my bread and butter what to do, what to do?? Tror det har med mina tidiga mornar..vem fan orkar tänka på sex när ögonlocken håller på och trillar ner (och precis nu, i det här ögonblicket avslöjade du dig..du är ingen patetisk, frustrerad 32-årig megasingel..du är en medelålders tråkig gubbe med velourbyxor och hängslen..shame on you..dags att skicka en exorcist till Skanstull, för medelåldersutdrivning..)..

Shame on me, jag ber om ursäkt...det är uppenbart att jag är tagen av djävulen..snart sitter jag uppe kl.5 och dricker kaffe på bit samtidigt som jag kollar när grannarna vaknar till liv..muttrar något om dagens ungdom, sen kommer det något om Tage Erlander, det var minsann en man med kurage..

Men hjälp mig då någon..vad kommer härnäst? Flyttar jag ut till radhus i Vällingby?? Volvo?

Tror jag måste gå ut och ta en tonårsfylla ikväll..dyka upp på jobbet runt 14 med knullrufs i håret (på riktigt den här gången...med någon annan i sängen) och sen bara (ba!) ääh du vet..det var klassfest i parken..Stoffe hade hittat någon som köpte ut åt oss..

Eller så gör jag som jag tänkt..åker hem, går in på Ica, handlar bröd och mjölk, lagar en ensam middag, äter framför tvn, slår på datorn och hoppas hitta någon blogg där någon har ett mer patetiskt liv än mig..sen går jag och lägger mig efter aktuellt, lägger löständerna i ett glas med vatten på nattduksbordet och tar på mig pyjamasen, strax efter att jag kollat så nattpottan står under sängen som den ska, sen pussar jag fröken vänster godnatt och sover med händerna på täcket..

Come to think about it..knark är nog inte så dumt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback