Friends without benefits..

Fick en kommentar på en blogg, som fick mig att fundera lite..Hon tyckte att den romantiska Vågen var för tam (för snäll) för att komma i fråga, men på vänlistan låg vågen högre..

Tänkte lite (ja, fan jag vet..otroligt..)...det är ju så livet är och har varit..man är för snäll och mesig..och snälla pojkar får aldrig kyssa vackra flickor (någon gång är den vackra flickan så berusad att hon misstar sig, men annars aldrig..)..

Fan, jag har varit vän med de flesta av mina kompisars flickvänner..det finns undantag givetvis, men...

Och det är ju att få alla nackdelar..att vara vän med en tös...det finns inga fördelar av att vara snäll...du får ta emot gnället om hur dum pojken hon är förälskad i den här veckan är..du får höra hur underbar han är..du får också den tveksamt (o)roliga uppgiften att reka hur hennes chanser är..smidig som du är som man, frågar du rakt ut och får sedan skäll för att du gjort som hon sa..

Aldrig, aldrig att du får leka med hennes bröst, kyssa hennes röda, smäktande läppar eller smeka henne till förtjusning, nej du får sitta där och lyssna på samtal om mensvärk, hur dum i huvudet och falsk hennes bästa vän är och återigen samtalen om killar..

Jag vill prata sport, bröst och annat manligt med mina vänner, diskutera gitarronani och dricka alkohol..riktig sådan som finns i öl och sprit...jag vill inte veta om hennes mensvärk, hur hennes kille (som säkerligen är en vän till mig) är..som jag känner honom, så är han för mig..jag vill inte höra någon annans sida av saken..

Jag kan ta pratet om känslor och mensvärk om jag samtidigt får något för det..nu är det som att slita satan för att klara produktionsmålet och sedan tar grannen som har lökat sig genom året hand om bonusen..

Det håller inte..sitter jag intresserat och lyssnar på en tjej, då är jag garanterat intresserad av henne..jag ser en glimt i hennes ögon, en urringning jag inte kan motstå, ett par röda läppar som behöver kyssas..men vi är ju bara vänner..

Du kunde lika gärna vara bög...eller nej, hade du varit bög hade hon tyckte det varit ännu roligare...kanske försökt förföra dig för att se om du verkligen är det, intresserat sig för dig och ditt liv, letat efter någon åt dig..
Du är ännu sämre än så..du är hennes vän..

Kommentarer
Postat av: S

äsch, det där är ju ren och skär bullshit. Ett ok utseende och söta ordval är tillräckligt för att få vilken tjej som helst på fall. Känslosamma killar kan ingen stå emot. Gärna grina lite över förra tjejen. Jag lovar.

Postat av: Vargakvinnan

fan så intressant. en vänskapsrelation mellan en man och en kvinna. det måste jag blogga om. jag har ett par manliga vänner och de besparas kärleksproblem och annat som du beskriver - vi har det bara så jävla roligt. tjejer är alldeles för gnälliga för min smak att umgås med för mycket. men så är jag en hopplös tvilling också!? :)

2007-03-17 @ 18:15:40
URL: http://vargakvinnan.wordpress.com
Postat av: Micke

Föredrar faktiskt själv att vara just vän med brudarna, ok, är ju gift o så, men ändå...
den där jävla prylen de har där nere kan jag vara utan.. Blir nog munk i nästa liv..Ha de gott.

2007-03-17 @ 18:27:44
URL: http://beckfjall1.blogg.se
Postat av: Yvonne

Jerk, Jerk.... jag får skriva ett blogginlägg till dig som plåster på såren

2007-03-17 @ 22:02:01
URL: http://vonsans.webblogg.se/
Postat av: Blue

Hmm våg säger du... stackars min son då... han är också våg. Ja jag tänker att det är lika så bäst att börja oroa sig i tid. Hihi

Men som mor till en våg så vet jag också att vågar kan vara väldigt ambivalenta och vela hit och dit. De vet liksom inte hur de vill ha det riktigt. Och så är ni ju alltid måna om att inte stöta er med nån. "Vill ju vara kompis med alla"

Du får väl försöka låtsas vara bög då så tjejerna vill omvända dig. *ler pillemariskt*

2007-03-17 @ 23:19:28
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Tja..äntligen en reaktion på min blogg, men..faktum kvarstår snälla pojkar får inte kyssa vackra flickor..
Sofia: Tror inte jag kan det..blir än mer patetiskt när jag grinar över någon för 10 år sen..jo..det är sant inget förhållande sen Forsmark var säkert..och sen var det ju det där med utseendet..
Wolfie: tror vi måste träffas, men allt går ju åt helvete ändå eftersom jag ser ett potentiellt förhållande i varje blick från ett par gröna ögon..
Micke: men brösten..brösten..jag vet det man inte får vill man ha..vore nog lättare om man inte alltid vore kompisen..
Vonsan: det är sorg när du dömer ut folk på något så simpelt som stjärntecken..hur rätt du än har..min lilla tröst innan jag gråter mig till sömns är att vi delar en humor som är för sjuk för att beskrivas..som om inget inte kan skrattas åt..förutom regeringen..denär så sjuk att jag måste gråta..
Blue: Leonardo da Vinci var väl våg också..och ett gäng NHL-proffs..du behöver inte vara orolig..skolan och uppväxten blir lugn..men när han är 30 sitter han i en liten lägenhet i sthlm..om han inte funnit "hon" redan..då är han världens bästa man..känslig och man.. :)
Whatever egentligen..jag kommer...skitsamma..blir ett fylleinlägg nu..

2007-03-18 @ 06:13:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback