Frisk? Nja..men en sjukdom mindre..

De 2 kilo snor som runnit ut ur näsan var antagligen inte vanligt snor utan hjärnsubstans..för inte fasen kom jag upp till Vasaloppsstarten..jag hade glömt att ställa klockan så jag vaknade först strax före 12..tur att de åkte så långsamt idag då..lustigt ändå..var ytterst noggrann över var mobilen skulle ligga och så..men nejdå..ställ den inte gör inte det..

Så dagen började bra..

Sen dess har webblogg retat mig till förbannelse...de har visst installerat en ny version...då tyckte de att det vara lämpligt att byta ut mitt lösenord till bloggen..tack så mycket...tack tack..efter att jag suttit 20 gånger och försökt logga in..till slut skrev jag lösenordet med pekfingervalsen..no help at all...

Jag lyckades efter 6 timmars tv-sportande att resa mig ur soffan och stryka iaf..såg klart på bandyn (Bajen lyckades vinna trots att gurkbönderna var klart bättre och trots att domarna dömde till hemmafavör jämt och ständigt..nästan iaf..)..gick ut i köket för att diska...då har vattnet runnit ut..suck..i med nytt vatten..diska för första gången på över en vecka..ok, aldrig att jag lagar mat igen idag...jag får äta lunch ute ett par dagar nästa vecka..är helt okej för mig...

Borde kanske fundera på middag...tänkte gå ut och köpa något asiatiskt, men då började sporten på fyran..så..har iofs inte varit hungrig heller..

Vågen visade -3kg idag...jämfört med för 3-4 veckor sedan...undrar hur mycket av det som försvunnit är snoret jag snutit ur mig?

Nåväl, skönt att det visat sig lite iaf..började nästan misströsta ett tag..nu blir väl nästa vecka lite jobbig med några luncher ute och kalas till helgen..jaja...bara jag tar tag i träningen igen..

Apropå det ska jag packa träningsväskan igen..

Kommentarer
Postat av: Blue

Har du också fått ändrat lösenord?!?

Tack och lov att fler än jag råkat ut för detta. Trodde att jag fått nåt virus på datorn, eller att min sambo varit mer klyftig än vad han visat på sistone och bytt mitt lösen på bloggen.

Jo jag vet att jag borde stå på mig och inte låta andra stå på mig. *ler trött och uppgivet*

Tack för din kommentar, det värmer ska du veta

Postat av: Jerk

Höll på att bli vansinnig..till slut skickade jag och bad om lösenordet..fram kom något som jag absolut inte valt..jag höll på att skita i hela bloggeriet..
Tror du ordnar upp det..bra saker händer bra människor...någon gång måste det ju slå in ;)

2007-03-05 @ 21:47:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Haha ja det var så jag också gjorde för jag blev lite nojjig. Fick också fram nåt som jag def inte skulle välja själv.

Ja hoppet är det sista som överger en brukar de väl säga?

2007-03-05 @ 23:36:22
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Yup...det är därför jag inte skjutit skallen av mig än :)

2007-03-06 @ 12:00:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback