Göran har mycket att lära..

Glömde...

Vi har en liten storm i vår bostadsrättsförening..Kris skulle säkert kvällsblaskorna kalla det..ministerstyre är ett annat ord som kommer upp..

Jag sitter i valberedningen i år (jag vet, men är man så korkad att man går till stämman, när man inte klarar av att säga nej så..)..iaf..vi har satt upp en lapp angående att vi söker kandidater till styrelsen (ordinarie eller suppleanter)..styrelsen reagerade på hur vi skrivit lappen...fine, det kan man ha synpunkter på, men i mailet försökte de detaljstyra hur vi skulle göra..vilket givetvis är helt uppåt väggarna och ja, det är väl inte ens lagligt?

Så vi (eller rättare sagt han som är sammankallande) författade ett ungefär lika surt svar på kritiken..vi andra läste igenom vad han skrivit och sa ok, skicka skiten...

Sent igår kväll kom svaret..ännu surare och nu med en martyr-knorr om att den här styrelseledamoten kanske skulle avgå trots allt han gjort för föreningen..något som vi inte på något sätt skrivit eller antytt i vårt svar..

Han menade även att han skrivit som privatperson..icke då..han har mailat från styrelsens mailadress, då är man inte privatperson..en formsak givetvis, men ska vi skruva till den här skärmytslingen lite till så får vi ta de halmstrån vi har..kommer säkert kunna bli en riktig domedagsstämma...bara att hoppas att de inblandade är långsinta..

Ska bli kul att se om det fortsätter..jag satt faktiskt och småfnissade elakt igår..funderade på nästa drag..ska vi göra detta till en jättekonflikt..skriva ilskna inlägg om små formfel och sen slutar det med att hela styrelsen och valberedningen avgår någon månad innan stämman..det här kan bli hur stort som helst...och jag vet inte..de som tror att jag är en snäll person måste få en aha-upplevelse nu..för jag tycker det är skitkul att bevittna trätan..

Ska nog åka hem och hälla lite bensin på brasan nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback