Herr sportig..

Spinningpass i förmiddags..för fem minuter sen ringde chefen..vi är kort om folk, har du lust att spela innebandy?

Eeh..jag har tvättid precis då..suget kom upp...vänta..kollar om det finns en annan tid..titta, kl.21 ikväll kan jag tvätta..vilken tur jag har att ingen annan tagit den tiden..

Ringer upp chefen..yup, det fanns en till tid...men klubban är i Kista..chefen funderar en vända..sen säger han..jag åker och hämtar den...så nu ska jag spela innebandymatch också..jag är sjukt sportig nu..och på bra humör..kanske beror på att jag inte kollat saldot på kontot än idag..

Och när jag reste mig upp för att packa väskan protesterade lårmusklerna och drog ihop sig..hmm..kanske inte var så smart ändå det här?

Kommentarer
Postat av: Susfu

Jag är impad och avis... Fan vad jag måste börja träna. Hoppas att orken håller hela vägen!

Postat av: Jerk

Fast nu när jag sitter i soffan och försöker överleva kändes det som en dum idé..och vem vill egentligen tvätta kl.21 på en lördagskväll?

2007-03-31 @ 18:33:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Susfu

vill och vill... Vad har vill med saken att göra när det handlar om att tvätta?

2007-04-01 @ 08:53:15
URL: http://susfu.blogg.se/
Postat av: Jerk

Iofs..fast det känns onekligen lättare att göra det tidigare på dagen..nu kändes det mest som om jag var ensam i världen med att stå och tvätta sent en lördagskväll..resten av världen är ute och festar, har skoj..en del kanske redan jufsar..här står jag och stirrar på en tvättmaskin..så fattigt..så tråkigt..

2007-04-01 @ 14:04:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback