Kärrtorp flashbacks..

Drömde mig tillbaks lite till nyår..genom att titta på lite kort...fick en flashback då..hur jag flera gånger försökte få ett bra kort på Kärrtorp, men hur något eller någon alltid kom ivägen..hade hjärnan bestämt sig då för att jag skulle kära ner mig i henne?

Det sjuka är att jag måste träffat henne förut (tror jag), men mitt första minne är från nyåret..precis då jag kom till festen säger hon "Hej Jerker, välkommen hit, vi får pratas vid lite senare. Det är lite stressigt nu"...och jag tänkte vem fan är det? En okänd, snygg tjej som pratar med mig? Är jag på Karsudden helt plötsligt?

Polletten trillade ner efter ett tag iaf..och nej, vi pratades nog inte vid senare..inte vad jag minns..å andra sidan minns jag inte så många fler konversationer heller..jag gjorde mitt bästa för att som vanligt bli fullast på festen..hey, you should stick with what you're good at...

Men, hon måste ha varit på fler kalas jag varit på...jag har trots allt varit på flera kalas hos Skinndrottningen och Puman från Ösmo..

Nåväl, nu vet vi vem jag kommer att vara besatt av ett tag iaf...ringa henne? Bjuda ut henne? Är du galen..tänk om hon skulle svara ja..vad skulle hända då? Vad gör man?

Det är inte så att jag koketterar med att vara jätte-singel och bara har varit det sedan november..fan vi pratar årtionden här...med största välvilja skulle man kunna säga att mitt senaste förhållande tog slut -96...anledningen till att det krävs en stor välvilja till det är att jag är tveksam om man ens ska kalla det förhållande..ett långdistansförhållande där vardera parten träffar andra eftersom vi bara sågs 2 veckor på sommaren kan knappast räknas som ett förhållande?

Min dotter? Tja..man behöver inte vara i ett förhållande för att göra någon med barn..det räcker med att vara korkad och oförsiktig...

Inte göra något så jag kan fortsätta mitt patetiska ensamliv...tryggast så...roligare läsning för Chulls så...

Så ja...nu skulle jag behöva något soundtrack som passar min besatthet...Eldkvarns nyaste funkar nog, men den är inte frisläppt än..Fulla för kärlekens skull kan nog gå...men..jag kommer säkerligen att köpa en skiva på lördag..brukar göra sådana dumheter när jag får för mig att jag är rik bara för att jag har en påse tomburkar på balkongen...Timbuktu känns inte riktigt rätt..och gamla Monster-skivor..nja..borde vara något nästan nytt iaf..

Funderar på Säkert..är den lagom hoppgivande och deprimerande för ytterligare en ensam vår?


Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha and you know it =D

Postat av: Jerk

Efter att du gapflabbat när jag skrivit mitt bittraste inlägg någonsin förstod jag :)

2007-03-14 @ 23:23:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Annen

Du har en utmaning att göra, finns på min blogg! :)

2007-03-15 @ 11:20:45
URL: http://annensblogg.blogspot.com/
Postat av: Jerk

ok..ska försöka göra den..även om jag i min ålder har svårt att komma ihåg så långt bakåt :)

2007-03-15 @ 17:47:29
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback