Men, snälla nån förkorta den satens lidande..

Webblogg har varit uppfuckad ett tag, så det har i princip varit omöjligt för mig att blogga om min misär..förkylningen har inte gett med sig än..

Faktum är att jag efter endast 4 timmars vridandes och svettandes och sovandes (inte mycket till skönhetssömn) vaknade redan kvart i sju imorse..med ett fuck! jag har glömt att slå av mobillarmet...så jag slog på tvn och sov lite  stafett...såg de två sista sträckorna och var glad att Sverige tog ett brons..lyckades sedan somna..tänkte sova någon timme för att orka med inne-em i friidrott, alpin kombination och lite skidskytte...sällan hostar hackspetten..

Hade kanske sovit en halvtimme då det ringer från jobbet..du den här grejen..kan vi göra så? JAAA...oj, väckte jag dig? Skojar du...lade på efter några minuter..en halvtimme senare ringer Hoky igen..du vet ABB vill blablabla..jag vet inte..fråga A..eller hon är ju ledig..fråga någon annan..förresten ska vi köra ett slutspelsDT..bara du och jag?..så nu ska vi tävla..

Nej, den här dagen var inte den dagen som förkylningen lättade...nu ikväll känns det lite bättre..hoppas det känns riktigt bra imorgon..jag måste ut och handla, så har jag tvättid också..vore skönt om de nattliga svettningarna är över då, så det är någon mening med att tvätta lakanen (nej, jag har inte mer än 1 set..lite man är jag allt..)..

På något sätt känns det inte som om jag ska klaga..en polare ringde ikväll..han har snyggt nog slängt in en tvåveckors flunsa och nu när han ringde passade hans son på att spy i sängen också..så han ser fram emot magsjuka nu..

Ja, just det..vann jobbets dream team-tävling också..eller är säker på att jag vann den..ledde med 100 poäng inför dagens omgång och han som hotade mig hade inte så stor lycka..så 1000 spänn ner i min ficka...ungefär vad jag tappar för att jag är sjukskriven alltså (Hur var det nu?..det är lugnt, allt ordnar sig..)..nu har jag vunnit Dream team/Drömelvan-tävlingen på jobbet 6 av 12 ggr...jag är överlägset bäst..

Min flunsasjuke kompis frågade också om jag blivit bjuden på bröllop...icke då!! Där får man..nejnej...vi var bara sambos i ett år...eller sambos..vad heter det? kombos...men nejdå..inte bjuda mig till Norge på bröllop..ska jag komma ihåg när jag gifter mig (Tror någon på den?)

Nåväl..får se om webblogg låter mig posta det här inlägget..sedan ska jag lägga mig på min dödsbädd igen...

Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha det finns, det finns! men dom är få!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback