Pizza time..

Åh, vilken bra idé det var att spela innebandy..det var ju två matcher vi skulle spela...efter andra perioden i första matchen fick jag reda på att det var tre perioder per match..som tur var hade vi 1 avbytare..och det var SIL, så det var ingen fullstor plan...

Men ändå..nu när lårmusklerna bränner trots att jag bara helt lugnt sitter i soffan känns det inte riktigt som den lysande idé jag tyckte att det var för lite drygt 4 timmar sen..

Och vem vill egentligen tvätta kl.21 på lördagkvällar? Tydligen jag då, som glatt bytte min hyggliga eftermiddagstid mot att tvätta mitt i natten..

Jag gjorde 1 mål iaf..en strut rätt upp i krysset..näe inte direkt..ett hoppande och studsande skott från halva planen..målisen hann rädda 3 gånger innan bollen studsade över hans ben och in i mål..vi vann den matchen..jag gjorde 1 ass också..

Andra matchen ledde vi ett tag med 8-3..i andra perioden satt jag på bänken och det snurrade nästan i skallen, jag var helt slut...vi förlorade till slut med 12-9...jag var ganska dålig..inte mycket spring i benen kvar då..kanske inte så konstigt om man är en otränad tjockis?

Min lust att laga Lasagne ha helt försvunnit..det blir imorgon istället..jag kör pizza idag..kommer ändå ligga på plus..pizzan tar bort innebandyn, men jag har fortfarande spinningen så...

Nu är bara frågan hur jag ska orka gå och hämta pizzan..någon som är sugen att hälsa på i knarkarkvarten? Jag kan erbjuda dig..tja inget tror jag...mycket tv ikväll iaf..och om du är riktigt snäll får du följa med till tvättstugan och tvätta med mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback