Pressbyrån..helt okej..

Jag stegade in till Pressbyrån ikväll med bestämda steg..visade fram mitt reducerade SL-kort och sa med stadig (tjena!) röst: Jag fick ett reducerat kort, men jag betalade 600 spänn för det.

Öh, ja det måste vi kolla..
Sen mästrade han mig lite när jag sa att det måste blivit fel i kassan den dagen...Näe, kassaredovisningen...jaja..liksom, komma här och komma..show me the money monkeyface...sa jag inte alls..istället stammade jag fram "ja-a just det, kassa re-redovisningen"..

Fick stå och vänta ett par minuter..insåg att det här var min bästa chans att snatta något på väldigt väldigt länge, men kom sen på vilken ångest jag fick den gången jag snattade en tablettask på OK hemmavid, så jag avstod..undrar hur värdelös jag skulle vara som bankrånare egentligen?

Han kom tillbaks och sa "Det stämmer"..men..vad stämmer..min historia..kassaredovisningen visar 240 spänn för mycket eller kassaredovisningen??
Sen börjar han slå på kassaapparaten och jag insåg att jag skulle få tillbaks pengarna..nu måste jag till SL center för att få ett gällande kort..fixa till det så..

Sista han sa..Kärringen ska få sig en utskällning imorgon (nåt åt det hållet)..jag log lite och drog mitt mantra för honom "Det är lugnt"

Nu är bara frågan hur jag ska göra..stoppa pengarna i fickan och hoppas på att slippa kontrollanter fram till den 4:e april eller dra ner till SL-center för att få ett månadskort med fullt pris?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback