Snuskig(t)(rik) tant sökes

Inget förstör mitt goda humör idag...inte ens samtalet från min alkoholist till mor...efter att ha upprepat tiden jag och dotra kommer på måndag 3-4 ggr så kom hon ihåg den..iaf under tiden samtalet var igång..ser det som ganska värelöst att överhuvudtaget tala med henne när hon är full, så det blev mest ja, nej, ja..jag har redan sagt det..

Hon frågade även när vi skulle åka hem..fem minuter senare dök frågan upp igen..hon var riktigt stressad också..hade fullt upp hela veckan visste inte hur hon skulle hinna med att köpa present till lillebror (som fyller år på fredag..)..vad hon skulle göra? tja, det var väl tandläkaren på onsdag eller torsdag och så 1 sak till..wow, stressigt..det är inte direkt så att du jobbar..men det är klart..är väl jobbigt då man får vänta två dagar på att alkoholen ska gå ur kroppen..

Suck...nåja..det får mig ändå inte ur gängorna..inte det faktum att lönen i princip är slut heller (fan, då jag väl hittar grejer att gnälla på, få ångest och bli deprimerad över, då har jag fått någon jävla lyckokänsla av en simpel promenad..life is unfair..)...
Det blir bara en långhelg iaf..sen dröjer det innan jag är uppe i skogen igen..känner inte suget för att åka dit längre..för mindre än två år sedan hade jag långt gångna planer på att sälja lägenheten här nere, köpa ut lillebror ur huset vårt och flytta upp dit full time..jag, skoterraggarna och hemkört..när det tränger på för mycket är det bara att gå ut till tallarna och flörta lite, de säger aldrig nej..

Nu? Vet inte..sthlm växer i mig..Söder finns i mitt hjärta, liksom Bajen..skulle vara svårt att lämna dem båda..det är därför jag måste bli snuskigt rik så jag kan leva playboyliv..åka helikopter mellan godset i norra dalarna och min takvåning vid Medis (givetvis med egen helikopterplatta..jag är ju snuskigt rik)..

Om inte Lotto ger utdelning så söker jag efter någon snuskigt rik tjej..utseende helt egalt, allt som krävs är att du har snuskigt mycket pengar och vindsvåning vid Medis och I'm all yours..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback