Söndag utan ångest är ingen riktig söndag..

I'm such a drama-queen...nu när jag sovit av mig ruset i 5 timmar inser jag att det finns viktigare saker än om jag bara får vara vän med flickorna..

Va fan ska jag äta?? Ska jag orka klä på mig och gå ner till Donken för att beställa halva menyn eller ska jag beställa hem pizza...beställer jag hem pizza vet jag inte vad jag ska äta ikväll..går jag till Donken måste jag klä på mig och kan inte längre gå omkring i kallingarna som en 50-årig alkissnubbe..svåra beslut..

Bakfyllekåtheten är avklarad..vi kom aldrig ut igår, så jag är rik idag också..kan man gå in på donken och kräva cheeseburgare för en tusenlapp??

Nåväl, jag funderar på om jag ska bl en fullblodspsycho eller inte...skickade bara ett patetiskt fyllesms..det till skinndrottningen räknas inte (hon är ju en vän..)...skickade ett där jag skrev "Hej Kärrtorp, Skinndrottningen säger att jag inte får skicka patetiska fyllesms, men jag tycker om dig ändå"...tyckte jag var rolig när jag gick på bron över hammarbykanalen..på väg hem till Söder..

Åh..jag blir mer och mer patetisk för var sekund som går..snodde en DN på vägen hem..som i gamla tider..känns som en Rocky-strip, men varför? Jag klarade inte av att läsa gatuskyltarna..ändå ska jag ha en DN..har precis separerat delarna..kommer nog läsa klart den till helgen...borde läsa Jobb-delen först...se om det finns något företag som söker desperata, patetiska förlorare i 30-årsåldern..gärna överviktiga och utan självkänsla..

Fan, får nog bli Donken ändå..den där jävla pizza-firman brukar aldrig hitta till mig..trappan längst in..inte den där hissen är..den andra...sen står de lik förbannat i hissen upp till andra våningen och undrar varför det inte finns någon Eriksson på någon dörr..

Ska nog börja knarka..behöver mer snusk i mitt liv..lite heroin-light...gå ner sig så jag kan odla min självömkan på riktigt..det är så synd om mig som är en äcklig knarkare...nu är jag bara patetisk jag sitter i en miljonlägenhet innanför tullarna och tycker synd om mig för att jag aldrig får jufsa...och jag får inte det för att jag aldrig frågar..pratar aldrig med någon tjej..försöker inte flörta..inte ragga..sitter i ett hörn och super mig till bebisnivå sen går jag hem och skriver pubertala självmordstexter om hur synd det är om mig som aldrig får något..

Varför kom jag hem med ett leende på läpparna?? Vad var så roligt med att gå hem kl.3 på natten? Är jag så lättroad? Vad sa jag egentligen till de på Läckergrillen? Varför bli jag så tonårsfnissig när en tjej har skrivit en kommentar på min blogg? Kommer jag att fettsuga mig när jag vunnit pengar på Lotto?
Frågor som säkert skulle fått ett svar om inte banddyfinalen hade börjat om en kvart och jag måste på Donken innan..det är jag som beställer extra allt och sen knarkar transfetter och cola...

Kommentarer
Postat av: S

du är rolig. som fan. fast ganska miserabel också.. vilket ju är synd eftersom du, som sagt, verkar vara skön.

Postat av: Jerk

nu blir jag lite rådvill..ska jag tacka för en komplimang eller ska jag gå ner i källaren för kritiken..
tänk om du hade känt mig, då hade du bara sett mig som en gnällfitta som sitter och jäser på sin kontorsstol som aldrig kan säga något allvarligt om det inte är svordomar för att datorn är så seg..

2007-03-18 @ 18:50:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

och jag inser helt plötsligt vilken fantastisk reklam jag gör för mig själv..

2007-03-18 @ 18:51:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback