Sport, politik & sexuell frustration

Hur överlever man egentligen 2,5 timme på en Sportsbar utan att dricka öl? Jag vet inte..jag lyckades, men hur gick det till egentligen??

Första tanken var att bara betala korpenavgiften och sedan dra, men jag blev kvar..mitt tredje besök på O'Learys på 1,5 vecka...lyckades hålla i tanken "du ska på utbildning imorgon som börjar 8:30, ge fan i att dricka öl" hela kvällen iaf..blev en Boston Celtic Cheeseburger..rå i mitten, men orkade inte klaga...och en cola..inget mer..ingen öl efter maten eller någonting sånt..verkar som den triste Jerker redan är tillbaks..

Sen går de där jävla värmlänningarna och vinner i sudden också..förbannade målvaktstavla..suck...fan, vi gör ett stort jävla varg-hägn av Värmland..de kan de ha som sprider sjukdomar bland älgarna och nu håller på att spridas till Dalarna också, men om vi hägnar in hela Värmland och drar dit all varg som finns i landet, så blir det bättre..då kan till och med vargen få leva..synd att det inte kommer att gå ut med hunden utan strypkoppel och att resten av skogens djur kommer att dö ut, men det är väl ett litet pris att betala för att få ha några hundliknande rovdjur i Sverige som finns i multum i Ryssland..

Därför är det också okej att sthlm säljer ut allmännyttan..det finns ju tomma hyreslägenheter i glesbygden...alltså borde det finnas nog med hyreslägenheter redan, så vad är problemet??

Förresten kan vi inte skicka moderaterna till Värmland också? Vargarna behöver något att äta på när de gjort slut på skogens alla djur..

Månadsmöte på jobbet idag..vi har fått ett löneutrymme på 2,5% från Schweiz i år..kollektivavtal tack! När fan ska SIF sätta min arbetsplats i blockad?
Vi är några SIF:are iaf..och eftersom jag är borta kommer skiten rasa ihop, så då kanske de skriver på...och för den delen har koncernen gjort vinstrekord och försäljningsrekord och för den delen rekord på allt tror jag..största kunden i världen är tack vare oss i Sverige..pay up for god's sake!!

Har inte tänkt på Kärrtorp så mycket den här veckan...ja, innan jag började skriva detta då..har ingen chans på henne enligt Skinndrottningen..och jag som psycho-googlat henne..till ingen nytta...försöker istället förstå vad en del blickar från städerskan och L betyder..är det förtjusta blickar eller är det äckel-blickar?? Ingen vet och inte kommer vi få reda på det heller..fan, enda chansen att jag skulle träffa någon är att hon ringer på dörren i endast överrock, slänger av sig den när jag öppnar och säger "ta mig nu"...

Fast jag skulle säkert säga "Du har visst gått fel" och sen slå igen dörren i ansiktet på henne..

Ja, jag är sur än..kanske sexuellt frustrerad, kanske bara fortsatt less på livet..kanske bara normalt bitter...

Kommentarer
Postat av: Blue

Hur ska du ha det? överrock eller raffset... bestäm dig karl!!

Nä visst ja.. du är ju våg. Du kan inte sånt. Men om jag kör med raffsetet UNDER överrocken??

Fast du tänker ju iallafall säga att jag kommit fel så.... *muttrar*

Postat av: Jerk

ja..men jag fattar ju inte sånt..tror det kan bli lite kallt i att bara gå i raffset..fast va fan..vill du testa så shoot ;)

2007-03-22 @ 00:00:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback