Stå på dig Bosse!!

Eeh..Blue utmanade..typ alla som läser hennes blogg..och jag, ja..har inte jättemycket inspiration att skriva något precis nu, så jag tänkte anta det hela så jag får in ett till inlägg bland många..vet bara inte riktigt hur jag ska få in lite sexuell frustration i det hela, men det ordnar sig nog..

» Hur länge har du bloggat? ~ Sen december 2005, 668 inlägg (de flesta om sexuell frustration) och 903 kommentarer (grattis Angie, du blev nr.900)
» Hur började du? ~ Kenny tvingade mig, innebandylaget behövde en blogg..nu handlar den väl om allt annat än innebandy..
» Vilka bloggar är dina favoriter? ~ Många..alldeles för många..varje gång någon lägger ner tar jag det som en personlig förolämpning..
» Hur mycket tid lägger du ner på din blogg? ~ Tja, inlägg och sånt går ganska snabbt, men så kollar jag flera ggr om dagen om någon har behagat kommentera det senaste litterära mästerverket..så 1-2 timmar om dagen kanske..ibland mindre..lägger ner mer tid på andras bloggar..
» Vad gör att du fastnar för en blogg? ~ Att det är välskrivet eller roligt och i regel så är det en tjej som skriver..läser till och med en modeblogg, men det är bara för att jag är hemligt kär i Kerstin..

Utmaning:
Om någon känner för att göra den så..fast bara om ni nämner mig som er favoritblogg..

Kommentarer
Postat av: Blue

Superduperbra att du nappade!!

Jag känner igen mig... loggar in flera gånger om dan (vissa dar) för att kolla om nån tyckt nåt om mina "fyndiga" inlägg. hahaha

Postat av: Jerk

blogg-junkies är vad vi är..

2007-03-25 @ 00:04:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: sara

Jaa, jag måste erkänna att även jag är gravt bloggberoende... Man fastnar så lätt!

2007-03-26 @ 23:55:18
URL: http://barajagkanskedu.blogspot.com
Postat av: Jerk

Det är så skrämmande..nu sitter jag här och svarar på din kommentar fast jag vet att jag kommer att vara olidligt trött imorgon bitti..får väl fejka jobb imorgon :)

2007-03-27 @ 00:16:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback