Stalker är det nya svart...

Fan..måste ångesta och gnälla av mig lite..

Spinningpasset gick skitbra..ryggen höll och jag trampade järnet...ryggen har nog mått bra av att jag inte tränat så mycket de sista två veckorna...svettig som satan...men dåligt med vackra flickor..

Fast en sak...en jävla gubbe tog min plats...vilket jävla sätt..jag har haft samma cykel hela terminen..vad har jag missat 1 torsdag kanske? och så kommer den här 50-årige tjockisen och bara tar min plats..han luktade också..nästa gång är det fan jag som kör två pass bara för att få min cykel..jävla tjockis..fan, ge upp ditt liv är helt slut, jag har åtminstone ett par år kvar (inte sexuellt, men innan jag får hjärtattack och dör..)..

Shit, nu kör jag över tiden igen..får nog fundera på hur jag ska fixa det här..kanske köra ett par datorfria kvällar eller något...

Sen var det ångesten...det slog mig idag...i brist på bättre saker (gå och lägga sig kanske?) satt jag efter halv tolv igår kväll och gick in på hitta.se..slog in Kärrtorps mobilnr...får se var hon bor..porten och sånt (jag vet, men om jag ska bli stalker måste jag veta var hon bor)...då dyker det upp att hon fyllde år igår...snabbt iväg med ett sms..Grattis på födelsedagen...nu slår det mig..hon inser ju det..att jag letat upp det på något sätt..hur kanske hon inte vet, men nu har jag avancerat från ful, tjock och patetisk till ett fullblods-psycho...bra jobbat Jerker..som om du inte hade allt emot dig redan..

Så om ni vill ha tag på mig kommer jag stå utanför en port i Kärrtorp i solglasögon de närmaste månaderna...fast jag kommer vara lite halvgömd..så man inte ser mig direkt...får fundera lite på hur..har inte hunnit dit och rekat än, så jag vet inte om det finns någon häck att gömma mig bakom..hmm..behöver nog ny kikare också..och köpa en sån där rymd-blöjaså jag kan stå där riktigt länge...

Nu ska jag öva lite på min nya psykopat-image och googla lite..gissa på vad?

Kommentarer
Postat av: Linda

Lycka till med det där du! Håller såklart tummarna för dig och hoppas hon blev glad av ett sms.
Det var han som frågade, jag har varit på väg att fråga men varje gång jag snuddat vid ämnet har han bytt ämne, därför tänkte jag vänta tills han frågade. Modern, my arse!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback