SVT ljuger...

EFter 11 timmars sömn har iaf febern gett med sig..men jag är snorigare idag..så snart blir det Smala Sussie..och frukost blir det snart också..yippie..hade iofs tänkt mig att jag skulle må lite bättre nu när jag sovit så länge...

Så istället för att köpa de två böckerna, som inte fanns hos Adlibris, på Åhlens idag..och även hämta posten (för att se om jag fått mina andra böcker) så blir det soffan hela dagen..måste nog stärkt ryggen lite de första månaderna iaf..annars orde jag haft mer värk i den vid det här laget..problemet är att jag nog inte klarar en dag till soffliggande...då kommer ryggen gå av..får hoppas jag är lite bättre imorgon då..

Såg reprisen på "Leende guldbruna ögon" igår..jag måste se den..utspelar ju sig i the hood..mina barndomskvarter...eller okej då..men jag bodde i Rågsved i lite drygt fyra år innan jag hamnade på Söder..

Så, jag måste såga en grej i första avsnittet...när Lennart kommer till Rågsved första gången, efter att ha tagit tåget från Fellingsbro, kliver han av tuben i Rågsved (inget konstigt där..)...men han kliver av tåget från Hagsätra..slutstationen..staionen efter Rågsved om man kommer från T-centralen..mutter mutter..måste bara påpeka detta..historieomskrivning på värsta nivå (jag förstår att ni är väldigt intresserade av detta)..

Eller så är det bara jag som missat att SJ dragit om spåren och numer även stannar i Hagsätra innan T-centralen..

För övrigt har jag tittat lite på riksdagsdebatt idag också...

Kommentarer
Postat av: Annen

Tycker du "Smala Sussie" är bra? Jag har fått för mig att det är en killfilm för jag vet bara killar som tycker att den är bra och ingen tjej. Jag är inte så förtjust i filmen heller ;)

Vilka två böcker? *nyfiken*

Haha! Du borde ju mejla Svt och klaga ;) Det där är viktig information! :)

Postat av: Jerk

"Nattens Barn" av Traci Lords och en bok som är en present till en av mina bröder..nja..Sunne Girl från i somras tycker också den är bra..och ärligt..heta tjejer som pratar värmländska är kul..och så är Kjelle Bergqvist med i filmen..
Får fundera på det..kanske signera "upprörd skattebetalare" också :)

2007-03-01 @ 20:42:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Annen

Nattens barn har jag funderat på flera gånger att köpa nu också när den är på rean och allt men jag har ändå inte gjort det. Får se om den finns kvar nästa gång jag traskar ner på stan för om den gör det måste det ju vara ett tecken på att den ska stå i min bokhylla!
Är det inte i den som Kjell Bergqvist sjunger "Notes about freedom"? Eller är jag helt ute och cyklar då?
Haha, ja, eller "upprörd tv-licensbetalare" :P

2007-03-03 @ 19:16:41
URL: http://annensblogg.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Precis den är det..Kjelle är alltid rolig på film :)

2007-03-03 @ 21:00:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Annen

Antar att du har sett "Jack"?

2007-03-03 @ 21:03:22
URL: http://annensblogg.blogspot.com/
Postat av: Jerk

jo..fast det var länge sen nu..igår såg jag Livet i 8 bitar..Kjelle igen :)

2007-03-03 @ 22:01:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback