Tror jag kan krama ur lite ångest ett tag till..

Undrar om det var pizzan, den abnorma mängden alkohol i lördags eller bara vanlig magsjuka som gjorde att jag spenderade en ansenlig del av natten sittandes på tronen?

Det gjorde iaf att jag inte var i närheten av att komma i tid till jobbet..personligen tycker jag att det är en helt okej anledning att ta en rejäl sovmorgon, så magen kommer något sånär ilag igen...är inte helt övertygad om att resten av kontoret håller med..

Nåväl..gled in så snyggt som man bara kan med sprängda blodkärl runt ögonen vid 13-tiden...efter de sedvanliga gliringarna (det är väldigt sällan jag får höra "god morgon" när jag kommer i tid..)...så öppnade jag min sallad...jobbade lite...är nog betoning på lite idag..känns tveksamt om jag har varit värd pengarna...nåväl..har jag bara en normal arbetsinsats en dag så är jag värd mer än jag får..känns som lite utjämning alltså..skönt nog är chefen ledig..och nästan halva kontoret i övrigt..imorgon och på onsdag är min tf chef också ledig..GKAM:en drar på semester imorgon eftermiddag..VDn är redan ledig..the list goes on..

Förresten fördelen med att ha svullna ögon och sprängda blodkärl...ringarna runt ögonen syns inte lika tydligt..

Hoppade spinningen idag..nya tag senare i veckan..

Vill göra om lördagen lite..vill dricka lite mindre och äta mer..vill vara inspirerande och behaglig..inte jobbig och patetisk..vill må bra när taxin är vid Berns...vill fortsätta till Solidaritet..inte stå dubbelvikt vid korsningen Götgatan/Folkungagatan...

Nåja...snart kommer de en helg till..då kommer fylle-Jerker på besök igen...denna gång kanske han har vett att äta ordentligt innan han börjar krama alkoholen..

Förresten, undrar om det är en flashback eller ett ihopfantiserat minne, men dansade jag på kalaset? Uppe och stuffade..har någon sorts minnesbild..vet inte..eller om jag var mitt vanliga jag och bara hängde runt alkoholen??

Konstigt att jag är 32 och fortfarande singel?

Frågan är hur jag går vidare nu? Efter att i ett patetiskt sms förklarat sin kärlek kan man inte ta tillbaka det..inte..iofs nu har jag läst sms:et..
"Förlåt...jag orkade inte ut ikväll..samtidigt vill jag bara dig"
Starkt jobbat..vet inte vad som är värst nu ångesten över att ha skickat sms:et eller det faktum att jag inte klarade av att skriva en korrekt mening...i ett efterföljande sms dagen efter försöker jag skriva "port" och misslyckas..

Få se nu...32, överviktig, alkoholstinn hjärna och dyslektisk...gjorde nog ett bra intryck..hur lugnt som helst detta..mina singel-dagar är snart över...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback