Who's da man?

Äntligen, äntligen har jag klivit under -10 i flexen igen..nu är det dags för nästa steg..komma på noll igen..kan lyckas..fortsätter jag att ligga sömnlös nätterna igenom och kommer först på jobbet är det snart gjort...

Annars var väl dagen..tja..måndag...trött och tråkigt på jobbet..nu har Don Daniel sagt upp sig..flyttar till nytt jobb i Lund..ny månad och ny vecka, så mycket statistik..

Försöker skriva det här inlägget samtidigt som jag msn:ar med skinndrottningen, så..fan..det var något mer som var måndag, men det har jag glömt nu..

Annars har skickat ut ett brev där jag ödmjukt ber de tävlande i dream team att ge mig mina pengar genast..vet inte men, de andra tävlande tyckte mitt mail var lite skrytigt..kanske så att jag tappat lite ödmjukhet efter att ha krossat dem 6 av 12 gånger??

Mer måndag var det...skulle köpa en rulle snus..är inne på sista dosan..har fått Vi i Skanstull att ta hem en rulle åt mig lite då och då..stod en i snuskylen nu också..kollade datumet först..bäst föra 30/1-07..fan, mycket måndag..nu måste jag hitta en reservsnus och hoppas att det kommer in en ny rulle på torsdag..annars får jag överge Göteborgs prima ett tag igen..


Imorgon ska jag ta ut ett nytt dreamteam-lag..Håkki och jag kör slutspel..vi får nog boka ett konferensrum eller något..så det ser seriöst ut..fotbolls-vm 2002..då bokade jag konferensrum..Jerker, internt..sen satt vi och skrek när Sverige gjorde mål så det hördes över hela kontoret..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback