Allt för att slippa jobba lite...

Faaaan...sitter på jobbet..har fått en shitload av saker att göra..men allt har runnit ur mig..all som helst lust att arbeta..istället skriver jag ett inlägg..som antagligen mest kommer att handla om hur mycket jag har att göra på jobbet och inte har tid med några distraktioner..bra Jerker..ska du gå tillbaks till ditt sopa-tillstånd nu?

Det finns ingen energi just nu..sitter mest och åmar mig över ryggen..det är så synd om mig..

Fått tid bokat för lönesamtal..samtal och samtal..blir väl som vanligt en trist monolog om att enligt poängen så har du rätt lön, men du är så duktig så du får lite mer än de andra..är det ett sånt Sverige vi vill ha? Där människor som inte kan tala för sig får gå runt med skitlöner, medan uppsnackarna..de som är bäst på att snacka skit och skryta glider omkring som de överbetalda äckel de är?

Måla fan på väggen? Jajamensan..efter 7 år på det här företaget har jag insett att jag är helt värdelös på just lönesamtal..så...det blir väl en femhundring slängd efter mig..jag svarar med att sura resten av veckan och fortsätter sen..

Fan, får inte bli så..den här gången måste jag stå på mig..jag är guld värd..försök få in det i huvudet även efter vi stängt dörren till samtalsrummet..även om jag inte hade tagit på mig säljjobbet på T+M borde jag haft två papp mer i månaden..kuken...nåja..jag får en vecka på att noja mig..chefen har varit bra och lagt mötet sent på eftermiddagen iaf..så jag kan sura mig hem direkt efter det...

Ska kanske tala lite med GKAM:en få reda på exakt vad min roll är tänkt att vara nu..kommer jag ha budgetansvar också? Såna frågor..

Tror jag är sexuellt frustrerad igen..var bättre när jag var för stressad för det..

Kommentarer
Postat av: gina

Vågar säger aldrig till på skarpen; det de själva upplever som väldigt bestämt - på gränsen till oförskämt - uppfattas av andra på sin höjd som ett försiktigt förslag.. De behöver helt enkelt en beslutsam stödperson med sig på lönesamtal ;)

2007-05-24 @ 19:52:28
Postat av: Jerk

Ja..du borde väl veta iofs..så när han tycker att han är rejält bestämd ser du det mer som en förfrågan?
Om jag skulle behöva en stödperson..jag är så dålig på sånt där..

2007-05-24 @ 21:56:47
Postat av: gina

Ja, du har förstått, ser jag ;)
Ta med en scorpion - jag kan lova dig att det resulterar i 2 lakan mer på ett bräde! (Jag är välavlönad, hihi) Alternativet är att du surnar till på riktigt - för det kan även vågar göra - om de blir tillräckligt uppretade..

2007-05-25 @ 21:27:08
Postat av: Jerk

två lakan mer är egentligen inte nog mycket, men men..vi får se..ska försöka spendera kvällarna nästa vecka med att ladda för skiten..sånt där med argument och fanskap..
Jo vi kan ju det..och då håller det i sig..

2007-05-26 @ 00:10:33
Postat av: gina

Här snackar vi om PER ÅR, och då tycker jag 2 lakan är rätt OK. Blir det mer har man skäl att misstänka att man överutnyttjats för det börjar likna skadestånd - åtminstone på min arbetsplats.

2007-05-26 @ 18:19:10
Postat av: Jerk

överutnyttjats..yup..så är det nog..så det brukar kännas iaf...
känslan är att med det nya ansvaret som jag också fått borde jag ha ca 4000 mer i månaden, men jag har egentligen inte kollat upp det än..fast får jag mindre än 2000 till får de leta någon annan säljare till T+M...

2007-05-26 @ 18:28:03
Postat av: gina

Ja, om arbetsbeskrivningen ändras är det ju en annan femma. Men brukar inte säljare få provision?

2007-05-27 @ 21:02:17
Postat av: Jerk

nja..inte i den här branschen..inte riktigt sån säljare..men de som har budgetansvar odyl har någon sorts bonus beroende på hur det går..något med att klara sin budget och även hur företaget går..

2007-05-27 @ 22:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback