Belöning till den som hittar ett tråkigare inlägg än det här..

Har en sån dag när det känns hopplöst att skriva något vettigt i den här bloggen (lite som..tja.alla andra dagar då..)..

Borde väl skriva om hur jag idag (som vanligt på måndagar) kom till jobbet efter att flextiden tagit slut..hjälpte iofs inte med förseningarna i tunnelbanan, men jag hade inte hunnit ändå..somnade in först runt 4 på natten..inte så överraskande då..mycket tankar som snurrar just ni..
Var inte direkt överraskande att jag skulle somna så sent heller eftersom jag klev upp vid 14 i söndags och sen inte gjorde något vettigt på hela dagen..

Jobbet var som det var..jag har börjat ladda för lönesamtalet..så antagligen dröjer det innan det kommer och jag har glömt vad det var jag laddade med och varför jag ska ha så mycket högre lön..slutar väl som vanligt med lite muttranden...och en löneökning på ett par procent..annars har jag inte hunnit med det jag skulle (som vanligt)..surfade ovanligt lite..kom in i flytet vid 18-tiden..så dags då..när det börjar bli dags att gå hem..

För vi hade ett sista valberedningsmöte...och jag hade inte fått tag i min kille än..lite stressat ringde jag direkt jag kom hem..fixat..kort möte och jag hann hem och se de sista minuterna av hockeyn...

Gud..vilket tråkigt inlägg..

Kanske skulle skriva något om att lillebror vill köpa ut mig från huset uppe skogen? Den otacksamme jäveln..efter att jag närmast övertalat honom att vi skulle köpa huset (köpa och köpa..det var väl arv också..så det kostade bara 100 000..)...
Har redan svarat att det kostar honom 350000 + 1 Thailändska (humor, det är humor..liksom att jag kallar honom otacksamme jävel..eller ja, just det kanske inte är humor, men...)...
Vet inte om jag vill sälja..antar att dotra inte längre får komma upp dit då..med tanke på hans smeknamn på henne..

Det skulle också göra att alla tankar som någonsin funnits om att flytta "hem" för alltid har varit rent slöseri med tid och att det aldrig kommer att ske..vet inte om jag vill stänga den dörren..än i alla fall...det är bara två år sedan som jag var uppe där sammanlagt tre månader under ett år..förstå hur många timmar jag spenderade på mjölktåget det året...mycket tankar och inte så mycket pengar om det skulle ske..vi får väl se hur det blir....

Verkar vara high-life i Kista ikväll..tur jag hann hem innan dess..

Kommentarer
Postat av: gina

Bara huset?
Gäller det skogen också ska ni kalhugga först innan det blir någon affär, kom ihåg det..

2007-05-08 @ 23:24:12
Postat av: Jerk

det är bara huset..skogen blir kvar :)..men vi får väl se senare hur det blir med allt..

2007-05-08 @ 23:44:53
Postat av: gina

Vi gjorde faktiskt likadant, sålde torpet som sommarstuga på "marknaden" men behöll skogen (det var ingens "bardomshem" så inga känslor var inblandade så). Det roliga i sammanhanget är att pappa och köparen fick ihop det sen och numera är han mera på torpet än på den tiden han faktiskt ägde det, hehe.

Det där om att kalhugga var till hälften skämt, förstås :) Men jag hörde en historia om en man som köpte en skogsegendom, högg ner halva skogen efter ett halvår och betalade av sitt lån. Numera äger han marken + har halva skogen kvar + är skuldfri, hehe. Så det kan vara vanskligt med värderingar, beror på virkesprisutvecklingen, antar jag?

2007-05-09 @ 22:23:09
Postat av: Jerk

nej skogen blir kvar, så värderingen är väl inte så vansklig..men här finns det ju känslor..det var där jag var på min barndoms somrar..så, det är svårt för mig..och om jag säljer och lillebror lyckas träffa en tjej (tja, det kan nog hända kanske..) som inte vill bo där och han då vill sälja..hur gör vi då?
Å andra sidan kanske kan göra som din pappa..sälja till någon jag får ihop det med ;)

2007-05-09 @ 22:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback