En tävling tror jag bestämt..

Fan..borde utlysa en tävling med tanke på det förra inlägget..ok, here we go:

Den som först kan hitta alla ord som är sprunget ur det så kallade business bullshit-språket i det tidigare inlägget vinner första pris!

Pris? Måste vi ha det..ok..
Den först dragne vinnare får ett once in a lifetime opportunity att hångla upp mig i brygga (låt det bli en tjej, låt det bli en tjej..)..
(ja..jag tar som sagt alla chanser till att använda den frasen..imorgon har jag kommit på nya spännande lösningar där jag kan använda mig av den).

Kommentarer
Postat av: Stefan

jag hittade alla bbs i inlägget men glöm att jag klär mig i highheels och matchande rouge, och hånglar upp dig i brygga. Kan vi nöja oss med att jag var först att clamia vinsten - men inte behöver casha hem?

Annars måste vi hångla ;-)

Postat av: Jerk

hmm..hade varit spännande att se dig iofs..sugbloggen goes drag :)..men nu när jag är nykter är jag inte så desperat..på lördagkväll däremot..då hade jag inte godtagit det här..du kan få vara först att claima vinsten, så får nästa stackare hångla upp mig istället :)

2007-05-10 @ 23:41:18
Postat av: Angie

... hur lockande det än vore att hångla upp dig, din fule korkade fan, i brygga så tror jag att min ambitionsnivå är alltför låg för att orka med sammanräkningen. Jag memomerade "high-maintenance" och sen klev min dyskalkyli in och jag glömde bort om ETT ord är lika med siffran 1 eller 7 för jag är sifferblind. Ett.. två.. eller.. tre? Tre.. fyra.. bög, jag ger upp.

2007-05-11 @ 00:13:49
Postat av: Jerk

Angie: äh, din ambitionsnivå kändes tillräckligt hög..du kan få vinsten om du vill ;)
Susfu: Den där boken måste jag nog köpa :)

2007-05-11 @ 07:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback