Faller isär...

Jag ger blanka fan i Bror Duktig nu..blåa snickarbyxor är ändå inte min grej...det är ingen idé att försöka..slog ju av datorn kvart över tio igår kväll..vid kvart över elva började jag känna mig riktigt trött..hmm..göra något helt emot mina instinkter..något vuxet..gå och lägga mig kanske? Trots att det är Headlines hos Jay ikväll..ja, fan jag gör det..

Sagt och gjort..slog av tvn, gick och la mig, läste ut det gamla numret av S (hade bara några sidor kvar)...sen...sen började hjärnan gå igång..om allt möjligt..det var sexuell frustration, det var drömmar om att börja spela ishockey igen..det var tankar på vackra tjejer..det var utekvällar som måste bli av..det var tamejfan lite jobb också..helt omöjligt att stänga av...

Kvart i ett gav jag upp...tände lampan, hämtade det nya numret av S (jag ligger lite efter i min läsning..)..låg och läste..vid halv tre försökte jag igen..nu slog frustrationen till rejält..snuskiga fantasier om nästan vem som helst...försökte blockera och nolla hjärnan..den brukar vara nollad hela jävla tiden men nu halv tre på natten fungerar den utmärkt..gav upp..frustrationen måste bort..pussade fröken vänster godnatt och kunde äntligen somna vid tre..

En av de abnorma fantasierna hjärnan drog ihop när jag låg och vred mig var att jag skulle vakna av mig själv vid sex på morgonen och vara på jobbet redan kvart över sju...är nog ett värre fantasifoster än att jag ibland på krogen tror att jag ska få med mig en tjej hem...så jag vaknar till liv kvart i nio..kliver in en halvtimme försenad på jobbet...givetvis fuckar kroppen med mig den här veckan..nu när det är lönesamtal..ryggen gör ont igen..

Jobbar lite..vill mest gå hem och skjuta mig...hänger med till storkunden och hälsar på en inköpare/tekniker..mitt första kundbesök sedan jag tog över..måste komma ihåg att nämna det i min månadsrapport..de pratade return loss och olika band...jag log och förstod ingenting..

Hem till slut...skivorna har kommit..fort till posten...hämtar ut..va fan?? Jag har fan inte beställt något med Eric Clapton..var är Transvision Vamp..och SH..jag vill fan lyssna på Svarta violer...kuken..surt mail till CDON..

Slölyssnar på Sällskapet, Generation X och Monster..lyssnar på en ny låt av Säkert på myspace...Håkki ringer..the old sales guy...2-3 papp till i månaden borde du få iaf..kan varit bra att Iowa fick ta över först, så folk kanske ser hur mycket jobb det är..vi får se..monologen blir intressant..får jag ett skambud, så skiter jag i allt och lägger mig ner och gråter bara..känns konstruktivt..

Den söta flickan några inlägg ner addade mig på MSN...hennes hälsningsfras? "Hörru bögen"...om jag bara hittar den i min handväska ska jag pepparspraya henne...

Kommentarer
Postat av: tk

Du dubblar ju dina chanser ifall du blir bi-sexuell.

2007-05-30 @ 15:41:21
Postat av: Susfu

om du vill så har jag samma msn som mail. Kram

Postat av: Jerk

tk: visserligen, men det är det där med brösten..då måste jag hitta en gay med bröst..annars går det inte..
susfu: consider it done.. :)

2007-05-30 @ 21:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback