Hångla upp mig i brygga och jag är din...

Har svårt att bestämma mig..om jag är lättraggad eller svårflörtad...kanske det är båda..

Jag menar..om någon vill ha mig är det bara att hångla upp mig i brygga och jag är hennes..men vänta lite..svårflörtad är nog fel ord...jag är..eeh...helt blind för signaler...jag är som Comviq när det kommer till sånt..nån kan droppa signaler både här och där och jag förstår inte ett skit..istället beställer jag en till öl och undrar varför jag aldrig träffar någon..

Alltså...ibland när jag är på det humöret tror jag att alla kvinnor i hela världen vill ha mig (det är oftast efter några öl), men annars är det mer som att ingen vill ha mig..varför pratar de med mig egentligen?...

Ääh...som vanligt tappar jag tråden..grejen är den att min antenn är tydligen bortkopplad när det gäller signaler som visar fritt fram att göra ett försök..istället beställer jag den där ölen..tydligen fick de inte plats med det vid installationen..jag fick en ganska god allmänbildning, stort sportintresse, men där tog det slut..sorry..den här killen får hoppas på framfusiga tjejer för betalningen räcker inte till tyda signaler, synd att hans föräldrar inte beställde Deluxe-versionen..

Flörta kan jag ju...men sen..flörtar hon med mig för skojs skull eller för att hon är intresserad..keine ahnung...vi tar en öl till och ser om vi kan förstå..14 öl senare har hon tappat intresset..om inte jag har det för att jag helt förälskat mig i ölen och bara hänger vid baren..

Kontentan av inlägget? Vad ville du egentligen skriva..vad var tanken? Hmm..meningen var att..fan vet, men om någon tjej är intresserad får ni hångla upp mig i brygga för att jag ska förstå..annars får ni stå ut med en massa orerande om för er helt ointressanta saker...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det mig du pratar om?

Jag missar också alla signaler...

Postat av: Elin

Här skulle jag skriva någonting smart.. men jag återkommer angående det.

2007-05-09 @ 10:30:13
URL: http://www.my-ghostworld.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Ano: mjae..vi kanske är flera..kanske borde starta klubb :)
Elin: Jag väntar..väntar lite till..inte för att jag vill stressa dig, men... ;)

2007-05-09 @ 13:43:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: S

hahaha

2007-05-09 @ 16:53:50
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se
Postat av: Jerk

skratta du..jag känner mig socialt handikappad ;)
Framför allt kanske hångelsugen..

2007-05-09 @ 19:00:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Dr Love säger: I tveksamma fall, utgå från att tjejen är intresserad och kör på! Var hon inte intresserad så kan hon bli det, eller också får du åtminstone reda på om hon är intresserad eller inte.

2007-05-09 @ 21:44:27
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Men alla fall är ju tveksamma...

2007-05-09 @ 22:06:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback